Galaxy Buds 2 mikrofon bozuldu

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yaklaşık 4 ay önce satın aldığım kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sorun sağ kulaklıkta.
Seste sürekli patlama uğultu cızırtı vs var.
Sadece telefonda görüşme yaparken değil, normal kullanırken de yani ortam sesi özelliğini kullanırken de aşırı derecede sorun yaratıyor.
Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Garantiye nasıl gönderebilirim?
Ayrıca, kutu içeriği eksiksiz. Sizce kutu içeriğini, yani yedek kulak pedleri, şarj kablosu vs gibi şeyleri sizce garantiye kulaklıkla birlikte göndermeli miyim? Yoksa sadece kutu, kulaklık ve kulaklık şarj kutusunu mu göndermeliyim?

Merhaba. Yaklaşık 4 ay önce satın aldığım kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sorun sağ kulaklıkta.
Seste sürekli patlama uğultu cızırtı vs var.
Sadece telefonda görüşme yaparken değil, normal kullanırken de yani ortam sesi özelliğini kullanırken de aşırı derecede sorun yaratıyor.
Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Garantiye nasıl gönderebilirim?
Ayrıca, kutu içeriği eksiksiz. Sizce kutu içeriğini, yani yedek kulak pedleri, şarj kablosu vs gibi şeyleri sizce garantiye kulaklıkla birlikte göndermeli miyim? Yoksa sadece kutu, kulaklık ve kulaklık şarj kutusunu mu göndermeliyim?
Hocam her şeyini gönderin, belki değişim yapma ihtimalleri var. Bu teknisyenler kulağa takıp test etmiyorlar. Değişimini yapabilirler, memnuniyet üzerine çalışıyorlar.

Hocam her şeyini gönderin, belki değişim yapma ihtimalleri var. Bu teknisyenler kulağa takıp test etmiyorlar. Değişimini yapabilirler, memnuniyet üzerine çalışıyorlar.

Hocam normalde Samsung servisinin kötü olduğunu duymuştum fakat annemin M31s telefonunun anakartı yandı, kapanıp açılıyordu sürekli. Garantiye gönderdik. Adamlar ellerine ulaştığı gün yapıp aynı gün geri kargoya verdiler. Aşırı memnun ettiler bizi. Ama genel olarak kötü olduğu söyleniyor?

Merhaba,

Ürünü nereden satın aldınız? Hangi mağazadan.

Trendyol'dan satın aldım.

Hocam normalde Samsung servisinin kötü olduğunu duymuştum fakat annemin M31s telefonunun anakartı yandı, kapanıp açılıyordu sürekli. Garantiye gönderdik. Adamlar ellerine ulaştığı gün yapıp aynı gün geri kargoya verdiler. Aşırı memnun ettiler bizi. Ama genel olarak kötü olduğu söyleniyor?

Samsung servisi bence iyi, insanlar abartıyor da olabilir veya şans meselesidir. Ama Samsung'un servisi bence yeterince iyi.

Hocam bazıları memnun ediyor bazen hiç memnun olmuyorlar. Ama genel olarak iyi. Siz bir şansınızı deneyin, zaten garantisi felan var. Bu cızırtılar normal değil.

Hocam bazıları memnun ediyor bazen hiç memnun olmuyorlar. Ama genel olarak iyi. Siz bir şansınızı deneyin, zaten garantisi falan var. Bu cızırtılar normal değil.

Normal değil zaten.
Aşırı derecede patlama ve uğultu var.

Aylarca kullandım, bahsettiğim sorun yoktu. Yeni oldu geçen hafta.

Samsung teknik servisini çok düzeltti, en geç 10 iş günü içerisinde sorunu çözüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı