Galaxy Buds 2 nasıldır?

Buds 2 fazla kullanmadım kaptırdım maalesef kardeşime :D evet dediğim özellik Pro'da kullanmaktayım ama ANC olarak Buds 2 ve Pro versiyonuda cidden başarılı.
Evet başarılı gerçekten

Aktif olarak kullanıyorum. Kulaklık gerçekten güzel, kulağa oturması, dışarı ses vermemesi gayet iyi, uygulamasından bass tiz ekolayzer ayarı yapabiliyorsun. Aktif gürültü engelleme özelliği ve ortam sesi özelliği cidden başarılı. Açıp kapatabiliyorsun, müzik açık olmasına gerek yok. Şöyle örnek vereyim otobüsteyken kulaklığı takıp müzik açmadan aktif gürültü engellemeyi açmıştım neredeyse tüm sesleri yok etti. Ortam sesi de tam tersi, kulaklığı takınca kulağında kulaklık yok gibi etrafı duymak istiyorsan -örneğin telefonla kulaklık takılıyken konuşurken- açabilirsin, bunun da kademe kademe ayarı var. Şarjı da gayet iyi gidiyor. Sormak istediğin soru olursa yazabilirsin. @Mucize Kartal @Executioner

Gecikme süresi nasıl yani ms değeri kaç ve oyun modu var mı? Bir de varsa uygulamadan mi açıyoruz yoksa Xiaomi Mi Buds 3 Lite gibi ikisine birden basılı mi tutuyoruz?

Mesela yanimda birileri konusurken kulakligi takip ANC'yi açsam (bir şey dinlemeden) ne kadar kesebilir sesleri? Yani yine de boguk bir seyler duyar miyim? Yani bu ozelligini tam anlayamadim sonucta kulagi tamamen kapatmiyor sadece silikon bir ucu kulagin icine takiyoruz nasıl dışarıdan gelen sesleri kesebilir?

Bu özellik Buds 2 de var mı bilmiyorum ama kullanmış olduğum FreeBuds 5i de Dış Farkındalık modu var. Müzik dinlerken bile dışarıdaki arkadaşlarınızın filan yaptığı konuşmaları duymanızı sağlıyor. Kulaklığı düşünürseniz Android ve iOS ile uyumludur.

6 ay kadar Buds 2 kullandım, kaybettim tekrardan almayı düşünüyorum. Telefondan çok bilgisayarda kullanıyordum, şarjı boyutuna göre çok iyi. Bağlantısında hiçbir problem yaşamadım, her türlü oyunu oynadım hiç gecikme sorunu yaşamadım. Pasif gürültü engellemesi yeterli geldiği için genelde ANC açmıyordum ben, eksilttiği şarjın karşılığını vermediğini düşünüyorum. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı