Galaxy Buds 2 vs Jabra Elite 4

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. İki kulaklık arasında kaldım gibi. Telefonum Samsung olduğu için Galaxy Buds 2 daha iyi olur gibi geliyor ama size de bir danışmak istedim.

Kullanım alanı, müzik ve arada Forza Horizon 4 oynarken arka planda müzik açacağım zaman kullanırım.

Arkadaşlar merhaba, kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. İki kulaklık arasında kaldım gibi. Telefonum Samsung olduğu için Galaxy Buds 2 daha iyi olur gibi geliyor ama size de bir danışmak istedim.

Kullanım alanı, müzik ve arada Forza Horizon 4 oynarken arka planda müzik açacağım zaman kullanırım.
Buds'ın Windows yazılımı var ben de yarış oyunlarında kullanıyorum. Memnunum.

Ben alana 300 TL zam gelmiş, 100 TL indirim kodu ile almayı planlıyordum Media Markt'tan 1.199'dan 1.099'a düşüyordu olmadı. Başka zamana artık. :)

Selam, tekrar 1.119 TL olunca aldım kulaklığı. Sana sormak istediğim bir şey var, kulaklığı açınca telefona bağlandıktan sonra ekran kulaklığın ve kutunun kalan şarjını gösteren bir uyarı çıkıyor ya onlar bende hep %100 ama Galaxy Wearable uygulamasına girdiğimde gerçek şarj yüzdelerini görebiliyorum. Sende de durum öyle mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı