Galaxy Buds 3 alınır mı?

Makaleler
42
Fiyatı 3800 iken alınır mı? Buds 3 Pro'ya yükseltmeye gerek var mı? Ek olarak S24 FE ile tam uyumlu çalışır mı?

3 konu benim için önemli.

1) Sürekli Teams vb yerlerde görüşmede olduğum için mikrofon kalitesi.
2) Ses kalitesi (müzik vs.)
3) Batarya Ömrü, bazen günde aralıksız 6-7 saat görüşmede olabiliyorum. Bu tarz durumlarda bataryasının yetmesi gerekiyor.

Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V4JSWC?tag=akakceprime-21&th=1

Fiyatı 3800 iken alınır mı? Buds 3 Pro'ya yükseltmeye gerek var mı? Ek olarak S24 FE ile tam uyumlu çalışır mı?

1) sürekli teams vb yerlerde görüşmede olduğum için mikrofon kalitesi.
2) ses kalitesi (müzik vs.)
3) batarya ömrü, bazen günde aralıksız 6-7 saat görüşmede olabiliyorum. Bu tarz durumlarda bataryasının yetmesi gerekiyor.

Uyumlu çalışır.
1) Buds FE bile ççok güzel mikrofonu Buds 3 Pro ile çok iyi mikrofonu var.
2)Ses kalitesi sizi üzmeyecektir gayet iyi.
3)ANC ile 7 saat çıkarmayabilir ama pasif olarak çıkarır.

Yaklaşık 3 aydır S22 cihazım ile birlikte kullanıyorum, kendi deneyimlerimi aktarabilirim. Uyum açısından problem olmadı, S24 FE'de de olacağını sanmıyorum. Batarya ömrü dediğiniz süre için yeterli. Mikrofon kalitesi iyi değil, en azından bana söylenen o şekilde konuşma yaparken. Ses kalitesi olarak tatmin ediyor.

Buds 3 için 3800 lira pahalı geliyor bana. @Artoria Pendragon aktif olarak kullanıyordu hatırladığım kadarıyla, sorulara daha net yanıt verebilir.

1) sürekli teams vb yerlerde görüşmede olduğum için mikrofon kalitesi.
2) ses kalitesi (müzik vs.)
3) batarya ömrü, bazen günde aralıksız 6-7 saat görüşmede olabiliyorum. Bu tarz durumlarda bataryasının yetmesi gerekiyor.

Ürün linki: Amazon.com.tr

Buds 3 serisi 2.seriden çok daha iyi ben giriş seviye olan Buds FE modelini kullanıyorum Samsung A34 telefonumla müzik kalitesi güzel mikrofon kaliteside 3. seri ile arşa çıkmıştır ama tam testlerini bilmiyorum ancak şunu diyebilirim ki özellikle Samsung telefonunuz varsa düşünmeden alınır.

Buds 3 için 3800 lira pahalı geliyor bana. @Artoria Pendragon aktif olarak kullanıyordu hatırladığım kadarıyla, sorulara daha net yanıt verebilir.
Kesinlikle o fiyata alınmaz hocam. Ben yanlış fiyatlandırma ile almasam asla almazdım. Bana bir kulaklığa 6-7K vermek saçma geliyor.

@VolantMito Buds FE'nin iyi değil bence, ki Buds 2 Pro'nun bile çok kötü. Benim şu an kullandığım Freebuds SE 2 bile ondan daha iyi.
Mikrofon olarak fırtınalı havada normal sesle konuşunca karşı taraf rahatça duyuyor. Sorduğumda sesimin temiz geldiğini söylüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı