- Makaleler
- 42
@Lancia Delta S4 siteleri güvenilir gelmedi olarak oyun kulaklıklarına benziyor.
Zaten piyasası 4K civarı. Mediamarkt gibi yerlerde mevcut.@Lancia Delta S4 siteleri güvenilir gelmedi olarak oyun kulaklıklarına benziyor.
@Lancia Delta S4 siteleri güvenilir gelmedi olarak oyun kulaklıklarına benziyor.
Hocam o oyun kulaklığı gibi görülen kulaklık fiyatına göre, piyasadaki en iyilerinden biri bu arada@Lancia Delta S4 siteleri güvenilir gelmedi olarak oyun kulaklıklarına benziyor.
Hocam zaten senin içten içe bir Huawei aşkın var. Biz seni tutmayalım.Ya EQ ile falan çok uğraşmak istemiyorum ek olarak Mic benim için çok önemli. Buds 3 indirimde onu sorayım dediydim, Huawei 6i de indirimdeymiş.
O yüzden Huawei cihazlara yöneldim gibi.
Galaxy Book, Türkiye'ye gelse Samsung ekosistemine geç diyeceğim de işte.@Smmmhunter ekosistem var ya şu anda. Ama bozmaya başladım![]()
Mikrofonda sorun yok.Merhaba bende Buds 3 alma arefesindeyim silikonlu kulaklık pek sevmiyorum şu an da Buds FE modelini kullanmaktayım. 10 15 dakika sonunda kulağım da ağrı hissediyorum. Ekosistemi bozmadan Buds 3 alayım dedim ama sanırsam mikrofon ve ANC sorunlu gibi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.