İroni mi yapıyorsun? Ürün normal de 1250-1350 arası.
Hocam 25 mayıs'dan beri bu fiyatta akakçe verilerine göre?İroni mi yapıyorsun? Ürün normal de 1250-1350 arası.
Bende burada indirim demeye deger bir şey goremedim hocam.
Ürüne Mayıs ayından beri ara sıra bakıyorum. Amazon, Hepsiburada gibi sitelerde 1250-1300 den aşağı görmemiştim. Bu veriye pek dikkat etmedim çünkü pttavm de genellikle düşük fiyatlı ürün konuluyor.Hocam 25 mayıs'dan beri bu fiyatta akakçe verilerine göre?
Eki Görüntüle 2274104
Haklılık payınız var, bende 1 ay önce almıştım 1250 TL ödemiştim. Halbu ki o zaman başka bir indirim olmadığına eminim.Ürüne Mayıs ayından beri ara sıra bakıyorum. Amazon, Hepsiburada gibi sitelerde 1250-1300 den aşağı görmemiştim. Bu veriye pek dikkat etmedim çünkü pttavm de genellikle düşük fiyatlı ürün konuluyor.
N11 de ince hesap satıcısını tercih etmek daha güvenilir. İncehesap ın kendi sitesinde bile 1250 TL.
Şu an Amazon da böyle bir fiyat yok. Onun için "bu fiyatlarda" konu açılıyorsa n11 için açmak bana yanlış gelmedi.Son birkaç aydır bu fiyatlardaydı zaten. Ara ara Amazon satıcılı versiyonu bu fiyatlara düşüyordu ve konusu açılıyordu. Burada bi' indirim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.