Merhaba. Geçen 2 gün önce Galaxy Buds FE'min kutusunu sokakta düsürdüğümü fark ettim ve bulamadim. Kulakliklar bende hala duruyor ama kutusu yok şu an. Sizce mecburen yeni kulaklık mi almalıyım yoksa başka bir çözüm var mı?
Birde mesela kendi kulaklığını kutuya koyunca çalışır mıda? Diğer satanın kaybettiği kulaklıklar ile uyumlu olduğu için.Ayrı parça sıfır olarak satılmıyor
İkinci elde satanlar oluyor bazen
Bana sorarsanız kutuya bu kadar para vermek gereksiz. Kulaklığın zaten kendi ikinci eli 1000-1500 arasına bulunuyor temizliğe göre. Kutuya 800 TL vermenin manası yok
Yeni kulaklık alın, bütçe belirtirseniz yardımcı olurlar
Çalışıyor hocam öyle bir eşleme yok aynı model olması yeterli. Cihaza özel değil yani parçalar.Birde mesela kendi kulaklığını kutuya koyunca çalışır mıda? Diğer satanın kaybettiği kulaklıklar ile uyumlu olduğu için.
Mesela kulaklığın tekini kaybetsek aynı şekil oluyor mu?Çalışıyor hocam öyle bir eşleme yok aynı model olması yeterli. Cihaza özel değil yani parçalar.
Evet aynı modelin ikinci el tekini alıp kullanabilirsiniz. En azından bildiğim birçok kulaklıkta böyle. İstisna varsa bilmiyorum.Mesela kulaklığın tekini kaybetsek aynı şekil oluyor mu?
Bir de mesela kendi kulaklığını kutuya koyunca çalışır mıda? Diğer satanın kaybettiği kulaklıklar ile uyumlu olduğu için.
Mesela kulaklığın tekini kaybetsek aynı şekil oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.