Galaxy Buds FE vs JBL tune Flex TWS

omarlittle

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, sorum başlıktaki gibi, JBL tune Flex TWS 2445 TL, Galaxy Buds FE 2000 lira civarında. İlk gördüğümden beri JBL düşünüyordum fakat telefonum da Samsung olunca ekosistem tamamlama alma adına Buds FE mi alsam diye düşünüyorum. Kalite anlamında hangisi daha önde ve sizin kullanıcı deneyimleriniz ne yönde hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, sorum başlıktaki gibi, JBL tune Flex TWS 2445 TL, Galaxy Buds FE 2000 lira civarında. İlk gördüğümden beri JBL düşünüyordum fakat telefonum da Samsung olunca ekosistem tamamlama alma adına Buds FE mi alsam diye düşünüyorum. Kalite anlamında hangisi daha önde ve sizin kullanıcı deneyimleriniz ne yönde hangisini önerirsiniz?

Buds FE kullanıyorum ve Flex ten iyi bu kulaklık. Buds FE alın.

Sporda kullanıyor musun? Buds'un tasarımı sporda JBL kadar sabit duramayacak diye kaygılanıyorum.

Futbol idman yaparken kullandım bir de 1 gün spor salonuna gitme şansım oldu. Futbolda kafa yan vurunca çıkmaya başlıyor sporda ise çok sorun yaşamadım ama o sizin kulak tipinize göre değişir. Herhangi dayanıklılığı yok suya karşı Buds FE ben terleyince sorun yaşamamıştım yağmurda filan. JBL daha olabilir onun şeyi sertifikası var. Spor için JBL daha iyi gibi duruyor suya dayanıklı olduğu için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı