Volkan Yıldız Megapat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 200 Çözümler 1 8 Mart 2020 #1 Merhaba, Samsung Galaxy S9+ kullanıcısıyım. Bir kablosuz kulaklık almak istiyorum ama hangisini alacağımı henüz bilmiyorum. Android'le AirPods kullanan arkadaşlarım hep şikayetçiler bazı sorunlardan dolayı, ben de aynı sorunları yaşar mıyım diye düşünüyorum. Buds+'ı beğendim, telefonum da bir Samsung ürünü olduğundan dolayı çok fazla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama mikrofonu geçekten kötüymüş Buds+'ın. Sizin tavsiyelerinizi de almak isterim. Teşekkürler.
Merhaba, Samsung Galaxy S9+ kullanıcısıyım. Bir kablosuz kulaklık almak istiyorum ama hangisini alacağımı henüz bilmiyorum. Android'le AirPods kullanan arkadaşlarım hep şikayetçiler bazı sorunlardan dolayı, ben de aynı sorunları yaşar mıyım diye düşünüyorum. Buds+'ı beğendim, telefonum da bir Samsung ürünü olduğundan dolayı çok fazla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama mikrofonu geçekten kötüymüş Buds+'ın. Sizin tavsiyelerinizi de almak isterim. Teşekkürler.
BlackCowboy Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 521 Çözümler 28 Yer Bursa 9 Mart 2020 #2 Tabii ki Android bir telefonla mümkünse aynı marka bir kulaklık kullanmak en doğru seçim olacaktır. Samsung S9+ için Galaxy Buds+ kullanmalısın. Saygılarımla. SAMSUNG GALAXY BUDS PLUS KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG GALAXY BUDS PLUS KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Artı 0 Eksi
Tabii ki Android bir telefonla mümkünse aynı marka bir kulaklık kullanmak en doğru seçim olacaktır. Samsung S9+ için Galaxy Buds+ kullanmalısın. Saygılarımla. SAMSUNG GALAXY BUDS PLUS KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG GALAXY BUDS PLUS KABLOSUZ KULAKLIK - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
S Silinen üye 301523 Ziyaretçi 10 Mart 2020 #3 Marka uyumu = fasa fiso Buds+'ın mikrofonu berbat, gürültüleri mıknatıs gibi çekiyor. KZ E10'a bakar mısınız? Yoksa Airpods daha iyi. Artı 0 Eksi
Marka uyumu = fasa fiso Buds+'ın mikrofonu berbat, gürültüleri mıknatıs gibi çekiyor. KZ E10'a bakar mısınız? Yoksa Airpods daha iyi.