Galaxy Fit2 nasıl?

464718

Decipat
Merhabalar,7. sınıf öğrencisiyim ve akıllı saat almaya karar verdim. Samsung telefonum var, okulda kullanacağım akıllı saat önerebilir misiniz? Ben bir tane buldum iyi midir sizce Galaxy Fit 2 Akıllı Bileklik SM-R220NZKATUR | SamsungTR Okulda telefona yakınlaştıramadığım için telefonla eşleşen özellikleri kullanamayacağım. Mesela nedir bu modelde telefonla eşleşirken kullanabilen özellikler Galaxy fit 2'de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Band 7 çıkacağı söyleniyor. Bence biraz beklemekte fayda var. Bu modeli bilmiyorum ama eğer beklemek istemiyorsanız Mi Band 6'yı değil Mi Band 5'i öneririm çünkü sadece 1 farklı özelliği var ve arada 200 TL fark var.

Hocam soruyu bu arada ben sormadım soruyu soran arkadaş zaten görmüştür ben sadece sizin sorunuza cevap verdim.
Mi Band 7 çıkacağı söyleniyor. Bence biraz beklemekte fayda var. Bu modeli bilmiyorum ama eğer beklemek istemiyorsanız Mi Band 6'yı değil Mi Band 5'i öneririm çünkü sadece 1 farklı özelliği var ve arada 200 TL fark var.

Ama dediğiniz gibi Mi Band 7 çıkarsa uygun fiyata arkadaş için iyi olur.

Hocam soruyu bu arada ben sormadım soruyu soran arkadaş zaten görmüştür ben sadece sizin sorunuza cevap verdim.

Pardon o zaman arkadaşı etiketliyeyim ben.
@mahmut212542545
@mahmut212542545 .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı