Galaxy Fit2 telefon bağlantısı kopuyor

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Telefonun ekranını kapadıktan bir süre sonra bağlantı kopuyor. Bileklikten ayarlar kısmına tıkladığım da "telefon bağlantısı sağlayın" yazıyor. Uygulamaya (galaxywearable) girdiğimde ise "bileklik bağlantısı koptu, bağlayın yazıyor" bilekliği bağlıyorum. Galaxywearable açıkken hiçbir sorun yok her şey çalışıyor. Telefonumu bul, bilekliği bul, diğer ayarlar vb. ama ne zaman uygulamayı kapatsam bileklik bağlantısı direkt kopuyor.

Telefon: Xiaomi Redmi Note 8

Son düzenleyen: Moderatör:
Saate reset atın ve telefonunuzdaki Galaxy wearable uygulamasını silip yükleyin.
Kendim böyle bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Cihazım Realme 5i.
Screenshot_2022-05-12-18-21-48-30.jpg

Saate reset atın ve telefonunuzdaki Galaxy wearable uygulamasını silip yükleyin.
Kendim böyle bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Cihazım Realme 5i.
Eki Görüntüle 1385648

Tamamdır dediğiniz gibi yapayım. Bir de benim telefonda şöyle bir sorun var. Bluetooth veya kablolu bir şekilde bir şey atıp alırken telefona bazen bağlantı kopabiliyor ve aktarım yarıda kalıyor. Acaba telefondan dolayı mı.
Bir şey değişmedi. Sıfırladım baştan kurdum her şeyi. Uygulamadan çıkıp telefon ekranını kapadıktan 2 dakika sonra bildirim geliyor bağlantı koptuğuna dair. Bir şey anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Tamamdır dediğiniz gibi yapayım. Bir de benim telefonda şöyle bir sorun var. Bluetooth veya kablolu bir şekilde bir şey atıp alırken telefona bazen bağlantı kopabiliyor ve aktarım yarıda kalıyor. Acaba telefondan dolayı mı?
Bir şey değişmedi. Sıfırladım baştan kurdum her şeyi. Uygulamadan çıkıp telefon ekranını kapadıktan 2 dakika sonra bildirim geliyor bağlantı koptuğuna dair. Bir şey anlamadım gitti.

Telefondan dolayı olması düşük bir ihtimal bence. MIUI arayüzünden kaynaklanıyor olabilir belki de. Bayağı sorunlu bir arayüz sonuçta.

Telefondan dolayı olması düşük bir ihtimal bence. MIUI arayüzünden kaynaklanıyor olabilir belki de. Bayağı sorunlu bir arayüz sonuçta.

Arkadaşımın telefonunda deneyeceğim bakalım onda da böyle olacak mı? Çok saçma bir durum gerçekten. Pil tasarrufu ile alakalı her şeyi kapadım uygulamalarda. Buna rağmen hala telefon ekranını kapadıktan sonra bağlantı kesiliyor.

Sistemi reboot etmeyi denenbir de istersen. Ses alçaltma artırma ve açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutmaya başlayın. Karşınıza direk Xiaomi işareti çıkarsa basmayı bırakın. Ekran çıkar ise ses alçaltma artırma tuşları ile aşağı yukarı inip reboot System Now'u açma kapama tuşu ile seçin.

Son düzenleme:
Sistemi reboot etmeyi bir de isterseniz. Ses alçaltma artırma ve açma kapama tuşuna aynı anda basılı tutmaya başlayın. Karşınıza direk Xiaomi işareti çıkarsa basmayı bırakın. Ekran çıkar ise ses alçaltma artırma tuşları ile aşağı yukarı inip reboot System Now'u açma kapama tuşu ile seçin.

Telefon direkt reboot attı. Bakalım olacak mı sanmıyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı