Galaxy J5 2016 satılır mı?

Telefon 16 GB. İnternette 1000 liraya falan satıyorlar. Sizce satıp yeni telefon alınır mı?

Yeni telefon almak içinse sat gitsin hocam. Ha benim gibi bir psikopatsanız 3 monitör yetmez telefonu da 4. monitör olarak kullanabilirsiniz :D

Bu telefonlarda en büyük problem 8 GB gibi düşük depolama ile gelmesi. Sizinkinde en azından 16 GB varsa ROM vs atılıp güncel hale getirilebiliyor.

Fiziksel durumu da iyiyse satılabilir bu durumda, çatlak falan varsa 1000 tl etmez.

1000TL'ye sat miadını doldurmuş telefon.üstüne bütçene göre sıfır telefon alırsın

Telefondaki 4. monitörü ne iş için kullanıyorsunuz hocam?

Hocam telefona bir program yükleyerek bilgisayara bağlıyorsunuz ve telefon tıpkı bilgisayar ekranıymış gibi görüntü veriyor. Bende 3 tane bilgisayar ekranı var aynı anda kullanıyorum 4. de telefon olsa bence kötü olmaz :D genelde Spotify, OBS falan koyuyorum.

Bu telefonlarda en büyük problem 8 GB gibi düşük depolama ile gelmesi. Sizinkinde en azından 16 GB varsa ROM vs atılıp güncel hale getirilebiliyor.

Fiziksel durumu da iyiyse satılabilir bu durumda, çatlak falan varsa 1000 TL etmez.

Hiçbir çizik vs. yok. Tek sorunu Samsung logosundaki m çıkarılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı