Çözüldü Galaxy J5 SM-J500F LineageOS yüklemeye değer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Hocalarım elimde boşta duran bir adet Samsung Galaxy J5 SM-J500F telefon var Android sürümü yetersiz. Ben de LineageOS yüklemeye karar verdim şu an gerekli dosyalar iniyor. Onlar inerken ben de TWRP üzerinden sistem yedeğimi USB'ye aldım ve mevcut sistemi sildim.

Sizce bu telefona bunu yapmaya değer mi?

Çözüm
Hocam bende J500FN var. Annem hala LOS 16.1 ile rahatça kullanıyor, kesinlikle öneriyorum. Hafıza sorunu çözüldüğü gibi gereksiz uygulamalar ile boğuşmak zorunda kalmıyorsun.

@K.Makise bir de bu romu dener misin? bu romu sıkıntısız kurmuştum hala duruyor.

LOS 16.1 (Android 9):

Ayrıca Gapps inmiyorsa illaki onu kurmak zorunda değilsin. Bitgapps de deneyebilirsin:

Düzeltme: OpenGapps sıkıntısız iniyor hocam.
@K.Makise
Hocam benim de bir kere başıma gelmişti. O yüzden biliyorum.

Hocam peki gapps dosyasını yüklenez isek telefon açılmıyor mu?

Eğer açılmıyorsa işletim sistemini değil gapps dosyalarını deneyeceğim çünkü sizin en son attığınız ROM da 10.0 yazıyor sürüm ama gapps yüklerken hata veriyor siz 10 yüklüyorsunuz fakat sürümünüz 7.1.2 diyor.

Fotoğraf atarsanız daha açıklayıcı olur hocam. Sadece GApps dosyası bir işe yaramaz bu arada.

Fotoğraf atarsanız daha açıklayıcı olur hocam. Sadece gapps dosyası bir işe yaramaz bu arada.

Hocam ROM'u kurduktan sonra gapps dosyasını yüklemeden direk yeniden başlatırsak açılırmı açılmazsa başka gappslar deneyeceğim.

Fotoğraf atayım hocamda tam olarak neyi atmalıyım TWRP ekranını mı?

Evet, TWRP ekranını hocam.

Şimdi hocam buradan temizleye geliyorum zaten yedeğim var sıkıntı yok yüzden.

Buradan gelişmiş temizlik diyorum.

Ve bunları siliyorum.

Sonra buradan sizin verdiğiniz linkteki ROM'u yüklüyorum.

Ve yükleniyor hocam.

Hocam ben sizin demek istediklerinizi anladım. Telefonu Odin moda alıp Stock ROM'u kurun. Sonra TWRP'yi kurup Custom ROM atın. Ara sıra yapabiliyor.

Hocam ben sizin demek istediklerinizi anladım. Telefonu Odin moda alıp stock ROM'u kurun. Sonra TWRP'yi kurup Custom ROM atın. Ara sıra yapabiliyor.

Birkaç dk önce yaptım hocam ama olmadı halen siyah ekran veriyor open gapps sitesindende gapps dosyası indiremiyorum indirme başlamıyor ne bilgisayarda ne telefonda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…