Galaxy M23 5G kullanılır mı?

396162

Hectopat
Şu anda GM21 Pro kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı yok ancak Widevine sertifikası olmadığı için Netflix'te 1080p görüntü alamıyorum. Babam M23 kullanıyor ve memnun olmadığını söylüyor. Telefonları değiştirmeyi teklif etti sizce M23 5G kullanılır mı? Benim için telefonda sadece bataryasının 1 günü çıkartması ve hızlı şarj olması önemli.

Şu anda GM21 Pro kullanıyorum çok memnunum hiçbir sıkıntı yok ancak Widevine sertifikası olmadığı için Netflix'te 1080p görüntü alamıyorum. Babam M23 kullanıyor ve memnun olmadığını söylüyor. Telefonları değiştirmeyi teklif etti sizce M23 5G kullanılır mı? Benim için telefonda sadece bataryasının 1 günü çıkartması ve hızlı şarj olması önemli.

Samsung Galaxy M23 çok daha iyi.

Hocam arayüzünden ve RAM'i 4 GB olmasından kaynaklı sanırım telefon kasıyor. Benim GM21Pro'nun hiçbir sıkıntısı yok o yüzden biraz tereddüt ettim ama dediğiniz gibi M23'ü alacağım. Herkese teşekkür ederim.
Keşke o modele 6 GB RAM verseler, biraz sorun çıkartıyor mu orasını bilmiyorum tartışılır.. Ama donanım anlamında M23.

Ekran olarak pek iyi değil ama kullanılmayacak bir ekran da değil. GM 21 Pro'dan geçtiğinizde muhtemelen pek farklı gelmeyecektir. Onun dışında, kamera, donanım ve yazılım olarak M23 5G GM 21 Pro'dan çok daha iyidir. Batarya olarak da çok yoğun kullanmıyorsanız bir günü rahat çıkarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı