- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Normalde Realme 7 veya X3 ucuzlarsa almayı planlıyordum fakat bu gidişle daha da artarak 3300 TL civarlarına geldiler.
Benim de bütçem aslında Max 2700 idi. Biraz daha arttırabildim. Şu an 3000'e M31s var. M.21 de fena değil ama saçma bir şekilde aralarında 250 TL fark kaldı. O yüzden o farkı vereceğim. Yazılım konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. İşlemcisi 9611 fakat ben oyun oynayamayacağım. Sadece günlük kullanım için.
Oyun oynamıyorum. Sadece günlük kullanım için alacağım.
Benim için şarj önemli en az 5K mAh olsun istiyorum.
Kamerası iyi olsun.
Depolama da 128 olsa iyi olur.
Ekranı AMOLED olması şart değil ama olsa güzel olur dediğim bir şey.
Bu dediklerim sonucunda karşıma M31s çıkıyor. Normal kullanımda uzun götürür mü ? Günlük kullanım için M31s 3000 TL'ye alınır mı?
İyi sosyaller...
@HaWlI KuLlANIcI @Shenzhenn
Benim de bütçem aslında Max 2700 idi. Biraz daha arttırabildim. Şu an 3000'e M31s var. M.21 de fena değil ama saçma bir şekilde aralarında 250 TL fark kaldı. O yüzden o farkı vereceğim. Yazılım konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. İşlemcisi 9611 fakat ben oyun oynayamayacağım. Sadece günlük kullanım için.
Oyun oynamıyorum. Sadece günlük kullanım için alacağım.
Benim için şarj önemli en az 5K mAh olsun istiyorum.
Kamerası iyi olsun.
Depolama da 128 olsa iyi olur.
Ekranı AMOLED olması şart değil ama olsa güzel olur dediğim bir şey.
Bu dediklerim sonucunda karşıma M31s çıkıyor. Normal kullanımda uzun götürür mü ? Günlük kullanım için M31s 3000 TL'ye alınır mı?
İyi sosyaller...
@HaWlI KuLlANIcI @Shenzhenn
Son düzenleme: