Galaxy M31s alınır mı?

Bütçe
2800-3000
Günümüzde az sayıda cihaz 3 seneden fazla süre kullanımda oluyor. Aynı fiyata daha iyisi varsa pek tabii bakılmalı ama mesele cep telefonu olunca 4 sene ve üstü kullanım oranı %20 bile değildir muhtemelen. Cihaza hiçbir şey olmasa bile (batarya hariç) tüketici o süre içinde yeni cihaza geçiyor.

@HaWlI KuLlANIcI Hocam siz Note 9S kullanıyordunuz sanırım. Note 9S 6/128 2900 TL olduğunda onu da alabilirim. Yazılım sorunları çoğunlukla çözülmüş. Özellikleri benim için de iyi. Realme 7 ve X3 3300 TL iken , Note 9S 2900'e alınır mı ? Bütçem zaten anca 2900'e çıkıyor.

Yazılım sorunları çoğunlukla çözülmüş.

Hocam telefon gelir gelmez hiç güncelleme yapmadan MIUI 11 de kullandım.
Bataryası çok hızlı bitiyordu ama az sıkıntı yaşamamla beraber gerçekten çok güzel bir performans sergiliyordu. Isındığını nadiren görebiliyordum.

Sonra MIUI 12'ye geçtim ve en çok korktuğum batarya problemini yaşamadım. Aksine batarya kullanımı gözle görülür şekilde artmıştı ama MIUI 12.0.3 de çok çok fazla hata ile karşılaştım ve gözle görülür bir performans düşüşü oldu.

Hocam yani ROM atılırsa tahminimce şöyle olur;
Bataryası iyi bir performans sergiliyor.
Ekranı kalitesiz. IPS LCD bir panele göre bile kalitesiz. Note 8 Pro'dan daha düşük mesela.
Özellikleri iyi.
720G sıcaklık değerleri gerçekten iyi.
Performansı çok iyi.
Kamerası hakkında pek yorum yapamayacağım pek fotoğraf falan çekmedim ama gördüğüm kadarıyla video çekerken renkler anlamsız şekilde abartılıyor. Sarı yeşile falan dönüyor. Yazılımsal bir sorun olabilir buna da yorum yapamam maalesef.
MIUI 11 de böyle bir sorun var mıydı hatırlamıyorum.

Hocam telefon gelir gelmez hiç güncelleme yapmadan MIUI 11 de kullandım.
Bataryası çok hızlı bitiyordu ama az sıkıntı yaşamamla beraber gerçekten çok güzel bir performans sergiliyordu. Isındığını nadiren görebiliyordum.

Sonra MIUI 12'ye geçtim ve en çok korktuğum batarya problemini yaşamadım. Aksine batarya kullanımı gözle görülür şekilde artmıştı ama MIUI 12.0.3 de çok çok fazla hata ile karşılaştım ve gözle görülür bir performans düşüşü oldu.

Hocam yani ROM atılırsa tahminimce şöyle olur;
Bataryası iyi bir performans sergiliyor.
Ekranı kalitesiz. IPS LCD bir panele göre bile kalitesiz. Note 8 Pro'dan daha düşük mesela.
Özellikleri iyi.
720G sıcaklık değerleri gerçekten iyi.
Performansı çok iyi.
Kamerası hakkında pek yorum yapamayacağım pek fotoğraf falan çekmedim ama gördüğüm kadarıyla video çekerken renkler anlamsız şekilde abartılıyor. Sarı yeşile falan dönüyor. Yazılımsal bir sorun olabilir buna da yorum yapamam maalesef.
MIUI 11 de böyle bir sorun var mıydı hatırlamıyorum.

ROM atmayacağım. M31s yerine Note 9S 6/128 3000 TL'ye veya biraz daha düşerse alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM atmayacağım. M31s yerine Note 9S 6/128 3000 TL'ye veya biraz daha düşerse alınmaz mı?

Alınır hocam ama Realme 7 çoğu konuda daha iyi. Düşmesini bekleyebilirsiniz diyeceğim ama sizde beklemekten sıkıldınız :D

Hocam yakın bir tarihte MIUI 12.5 ile belki düzeltilir çoğu şey.

Alınır hocam ama Realme 7 çoğu konuda daha iyi. Düşmesini bekleyebilirsiniz diyeceğim ama sizde beklemekten sıkıldınız :D

Hocam yakın bir tarihte MIUI 12.5 ile belki düzeltilir çoğu şey.
@HaWlI KuLlANIcI Hocam HB'de R7 2800 TL idi. Ben de gördüm fakat telefonu maddiyat sebebiyle 4 Haziran'dan önce almam mümkün değildi. Ben de şuan hâlâ daha araştırıyorum arada. Bütçem Max 2800 idi zaten. R7 bu hafta içinde 2800'e tekrardan düşerse tercih edeceğim. Eğer düşmüşse 2400'e TCL 10L 256 GB var. Onu almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacak biri için alınır mı ?

@HaWlI KuLlANIcI hocam Hb'de R7 2800 TL idi. Ben de gördüm fakat telefonu maddiyat sebebiyle 4 Haziran'dan önce almam mümkün değildi. Ben de şu an hâlâ daha araştırıyorum arada. Bütçem maksimum 2800 idi zaten. R7 bu hafta içinde 2800'e tekrar düşerse tercih edeceğim. Eğer düşmüşse 2400'e TCL 10l 256 GB var. Onu almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacak biri için alınır mı?

Hocam hatırladığım kadarıyla siz uzun süre kullanmayı planlıyordunuz. M31s yerine 9S sanırım artık tercih edilebilir. Android 11'e geçiren güncellemeyi yaptıktan sonra telefon ciddi anlamda düzeldi. 1-2 yıl sizi idare edebilecek kadar en azından. Sonrasında ROM atıp, rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Hocam hatırladığım kadarıyla siz uzun süre kullanmayı planlıyordunuz. M31s yerine 9S sanırım artık tercih edilebilir. Android 11'e geçiren güncellemeyi yaptıktan sonra telefon ciddi anlamda düzeldi. 1-2 yıl sizi idare edebilecek kadar en azından. Sonrasında ROM atıp, rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hocam şuan zaten M31S fiyatı da uçtu. 9S'de arttı. Özellikle 6/128 distribütör olanı 2800 civarında olsa tercih ederim de şuan 3200 civarlarında. TCL 10L 6/256 2400 TL olduğu için bunlar olmazsa ona yöneleceğim. Sizce nasıldır ? Realme 7 ve 9S fiyatları düşmezse tercih edilebilir mi ?

Hocam şuan zaten M31S fiyatı da uçtu. 9S'de arttı. Özellikle 6/128 distribütör olanı 2800 civarında olsa tercih ederim de şuan 3200 civarlarında. TCL 10L 6/256 2400 TL olduğu için bunlar olmazsa ona yöneleceğim. Sizce nasıldır ? Realme 7 ve 9S fiyatları düşmezse tercih edilebilir mi ?
Hocam Realme 7 2800'e kadar düşüyor Epey'den sık sık takip edin. Ben Realme 7 Pro aldım kamerası felan muhteşem. Realme 8'in de geleceği yok.

Hocam Realme 7 2800'e kadar düşüyor Epey'den sık sık takip edin. Ben Realme 7 Pro aldım kamerası felan muhteşem. Realme 8'in de geleceği yok.
Hocam halihazırda son 2 haftadır baya fiyatları vs. takip ediyorum. HB'de düştü gördüm onu. Bu hafta cuma veya cumartesi alacağım büyük ihtimalle. O zaman yine 2800'e düşerse onu kesin tercih ederim. Dediğiniz gibi Mayıs'ta çıkmasına kesin gözüyle bakılan Realme 8'den haber yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı