Galaxy M31s alınır mı?

Bütçe
2800-3000
Şuanki fiyatını korursa veya daha da düşerse M31s alacağım. 2 hafta sonra alacağım için daha hangisini alacağım belli değil fakat fiyatlar şuanki gibi olursa tercihim M31s olur.

Etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Ben Samsung Galaxy M31S'in alınmaması gerektiğini düşünüyorum, işlemci olarak o fiyat bandındaki cihazlardan geride kalıyor.

Amazon'da satılan Realme 7 ile Hepsiburada üzerinde satılan Samsung Galaxy M31S arasında 50 TL gibi bir fark var.
Hocam , M31S'in Realme 7'den tek kötü yanı işlemci. Ki ben de oyun oynamayacağım. M31S , kamera , depolama , arayüz , ekran olarak daha iyi ve şuan daha ucuz. Açıkçası ikisinin de bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum fakat Realme 7 bir tık daha fazla hak etmiyor.
Realme 7 2700 TL olursa alacağım bir telefon şuanlık.

Hocam , M31S'in Realme 7'den tek kötü yanı işlemci. Ben oyun oynamayacağım. M31S, kamera, depolama, arayüz, ekran olarak daha iyi ve şuan daha ucuz. Açıkçası ikisinin de bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum fakat Realme 7 bir tık daha fazla hak etmiyor.
Realme 7 2700 TL olursa alacağım bir telefon şuanlık.
Kamera olarak iki cihaz da Sony IMX682 kamera sensörüne sahip, fotoğraf olarak çok fazla fark olmayacaktır. Ama video olarak Samsung Galaxy M31S 60 FPS çekim yapamıyor, Realme 7'de ise 1080p ve 720p olmak şartıyla 60 FPS çekim yapılabiliyor.

Samsung Galaxy M31S 6.000 mAh bataryası, 25W hızlı şarjı ile 2 saat içerisinde tam şarj olabiliyor, Realme 7 ise 5.000 mAh bataryası, 30W hızlı şarjı ile 1 saat içerisinde tam şarj olabiliyor.

Ekran olarak Samsung Galaxy M31S'de 60 Hz Super AMOLED bir ekran bulunuyor, Realme 7'de ise 90 Hz LCD bir ekran bulunmakta. Batarya performansı olaraksa Super AMOLED ekrana sahip olması ve 1.000 mAh daha büyük bataryaya sahip olmasından dolayı Samsung Galaxy M31S daha iyi.

Performans olarak bakıldığında Samsung Galaxy M31S'de Exynos 9611 bulunuyor, Realme 7'de ise çok daha iyi olan MediaTek Helio G95 bulunuyor.

Eki Görüntüle 1022438

Ben Samsung Galaxy M31S alınmaması taraftarıyım çünkü işlemci olarak güçsüz bir cihaz.

Super AMOLED ekran isterseniz bu ay içerisinde ülkemize gelmesi beklenen Realme 8'i bekleyin derim, onda da MediaTek Helio G95 işlemcisi bulunuyor.
Konuda farklarını yazmıştım, hâlâ aynı düşüncedeyim.

İşlemci oyun performansından ibaret değil.

M31 kullanıcısıyım ama telefonun özellikleri pek umduğum gibi çıkmadı, bunlar:

*Şarjı (Dolması yaklaşık 2.5 saat sürüyor ve yaklaşık 2 gün gidiyor ama diğer telefonlar yaklaşık 1 saatte dolup 1.75 gün gidiyor).

*İşlemcisi (Uygulamalarda çok nadir de olsa takılıyor, oyun performansı ortanın 2 tık üstü).

*Kamerası (Işıksız yapamıyor, az bir karanlığa bile gelemiyor).

*Tasarımı (Tasarımı pek cezbedici değil).
Eğer yeni bir telefon alacak olsaydım POCO X3 NFC olurdu. Bu arada Amoled ekran vay be dedirtecek bir teknoloji değil.

M30s kullanıyorum bir yılı aşkın süredir. Ekranı, pil süresi gayet iyi, kamerası da fena değil. İşlemci ile ne yapmak isteniyor da yetersiz geliyor anlamadım. Kullandığım süre içinde ne donma ne de kasma yaşadım.

Hocam 1 yıl içinde telefon kasar diyen yok zaten.

Aynı fiyata sahip diğer telefonlar ile karşılaştırarak yorum yapıyoruz biz.

M31s alındıktan 2-3 yıl sonra bazı (belki de çoğu) uygulamalarda performans sorunları yaşatacakken aynı fiyata sahip ve Performans'a odaklanan bir telefon bu sıkıntıları yaşatmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı