Galaxy M31s alınır mı?

Bütçe
2800-3000
Evet, haklısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanki fiyatını korursa veya daha da düşerse M31s alacağım. 2 hafta sonra alacağım için daha hangisini alacağım belli değil fakat fiyatlar şuanki gibi olursa tercihim M31s olur.

Hocam , M31S'in Realme 7'den tek kötü yanı işlemci. Ki ben de oyun oynamayacağım. M31S , kamera , depolama , arayüz , ekran olarak daha iyi ve şuan daha ucuz. Açıkçası ikisinin de bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum fakat Realme 7 bir tık daha fazla hak etmiyor.
Realme 7 2700 TL olursa alacağım bir telefon şuanlık.

Konuda farklarını yazmıştım, hâlâ aynı düşüncedeyim.

İşlemci oyun performansından ibaret değil.

M30s kullanıyorum bir yılı aşkın süredir. Ekranı, pil süresi gayet iyi, kamerası da fena değil. İşlemci ile ne yapmak isteniyor da yetersiz geliyor anlamadım. Kullandığım süre içinde ne donma ne de kasma yaşadım.

M31 kullanıcısıyım ama telefonun özellikleri pek umduğum gibi çıkmadı, bunlar:

*Şarjı (Dolması yaklaşık 2.5 saat sürüyor ve yaklaşık 2 gün gidiyor ama diğer telefonlar yaklaşık 1 saatte dolup 1.75 gün gidiyor).

*İşlemcisi (Uygulamalarda çok nadir de olsa takılıyor, oyun performansı ortanın 2 tık üstü).

*Kamerası (Işıksız yapamıyor, az bir karanlığa bile gelemiyor).

*Tasarımı (Tasarımı pek cezbedici değil).
Eğer yeni bir telefon alacak olsaydım POCO X3 NFC olurdu. Bu arada Amoled ekran vay be dedirtecek bir teknoloji değil.

Hocam 1 yıl içinde telefon kasar diyen yok zaten.

Aynı fiyata sahip diğer telefonlar ile karşılaştırarak yorum yapıyoruz biz.

M31s alındıktan 2-3 yıl sonra bazı (belki de çoğu) uygulamalarda performans sorunları yaşatacakken aynı fiyata sahip ve Performans'a odaklanan bir telefon bu sıkıntıları yaşatmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…