Galaxy M31s telefonun internetini Ethernet ile bağlamak

Memoli38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Galaxy M31s telefonum var. Sorduğum şey ise bu telefondaki interneti USB to Ethernet kablosu ile bilgisayara bağlamak mümkün mü? Yani PC'ye Ethernet ile bağlantı sağlanacak. Not: Telefonun internetinin USB ile bilgisayara bağlanabildiğini biliyorum. Benim sorduğum Ethernet ile bağlantı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olmıyacağını düşünüyorum ama denenebilir malzeme varsa kayıp olmaz yani.

Telefonu USB kablosu ile normal bir şekilde bağlayıp USB paylaşımı açarsanız İnterneti bilgisayar ile paylaşacaktır. Hatta paylaşımı yaptıktan sonra Wi-Fi bağlantınızı açarsanız telefondan, Wi-Fi sinyalinden internet paylaşmaya başlayacaktır telefon bilgisayara.

Telefonu USB kablosu ile normal bir şekilde bağlayıp USB paylaşımı açarsanız İnterneti bilgisayar ile paylaşacaktır. Hatta paylaşımı yaptıktan sonra Wi-Fi bağlantınızı açarsanız telefondan, Wi-Fi sinyalinden internet paylaşmaya başlayacaktır telefon bilgisayara.
Lütfen konuyu okumadan cevaplamayınız arkadaş USB ile bağlandığını biliyorum ethernet üzerinden bağlayabilirmiyim demiş. Hocam yüksek ihtimal dediğiniz biraz zor telefon internetini ethernet ile bağlayamazsınız. Ama şöyle bir yol var bi router benzeri bir alet ona sim kartı takıyodunuz router o sim kartında olan interneti yayıyordu ve ethernet ilede bağlanabiliyordunuz.

USB interneti ile bilgisayarın ethernetini köprü yaparsınız. Ethernet kablosunun bir ucunu herhangi bir access pointe öbür ucunu da bilgisayara bağlarsınız. Sonra da access pointin ethernet çıkışlarını kullanarak başka cihazları bağlarsınız. Hatta yapabiliyorsanız telefonu direkt router'a usb ile de bağlama imkanınız olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı