Galaxy M32 Android 12 güncellemesi yapılır mı?

Bloodrexs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığım M32 cihazına Android 12 güncellemesi alır mı? Gelir gelmez yapmalı miyim?

M32 hangi sürüm ile piyasaya sürüldü. Genel olarak Samsung 2 ana güncelleme desteği veriyor. Android 10 ile geldiyse 12 ile son güncelleme alırsınız.

Evet gelecek, OneUI'da pek bug olmaz, MIUI gibi değil Gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz.
M32 hangi sürüm ile piyasaya sürüldü. Genel olarak Samsung 2 ana güncelleme desteği veriyor. Android 10 ile geldiyse 12 ile son güncelleme alırsınız.
11 ile geldi.

Geçilir. A,Note ve S serisinde batarya performansının kötüleşmesi gibi problemler çıktı ama güncelleme ile düzeltilir. M32 güncellenince böyle bir problem çıkar mı bilmiyorum ama beklerim diyorsanız 1 hafta falan bekleyin kullananların yorumuna göre kurun.

Telefon eylül 2021 çıkışlı?

Samsung genelde 2 ana güncelleme ve güvenlik güncellemesi ile destek bitiriyor. M20 2019 yılında çıktı. Android 10 2019 çıkış yılı ve ben Android 11 güncellemesi almıyorum. Android 8 ile piyasaya sürüldü 10 ile bitti. iPhone karşısında çöp Samsung imkan olmadığı için mecbur Samsung yoksa imkanım olsa direk iPhone. Daha geçenlerde iPhone 5 veya 6'ya WhatsApp ve iOS güncelleme kesildi.

Giriş seviye telefonlar için normal karşılanabilir bence maalesef Andorid tarafı böyle. Ama orta segment ve amiral gemileri 3 yıl ana 4 yılda güvenlik güncellemesi alıyor Samsung tarafında.

Iphone'da destek kesilince cihaz ölürken Android'de destek kesilince uzun yıllar boyu her uygulamayı kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…