11 ile geldi.M32 hangi sürüm ile piyasaya sürüldü. Genel olarak Samsung 2 ana güncelleme desteği veriyor. Android 10 ile geldiyse 12 ile son güncelleme alırsınız.
Evet gelecek, One UI'da pek bug olmaz, MIUI gibi değilgönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsiniz.
11 ile geldi.
Telefon Eylül 2021 çıkışlı ?M20 Android 8 başlangıç Android 10 bitiş.
Android 13 ile biter klasik Samsung.
Telefon eylül 2021 çıkışlı?
Giriş seviye telefonlar için normal karşılanabilir bence maalesef Andorid tarafı böyle. Ama orta segment ve amiral gemileri 3 yıl ana 4 yılda güvenlik güncellemesi alıyor Samsung tarafında.Samsung genelde 2 ana güncelleme ve güvenlik güncellemesi ile destek bitiriyor. M20 2019 yılında çıktı. Android 10 2019 çıkış yılı ve ben Android 11 güncellemesi almıyorum. Android 8 ile piyasaya sürüldü 10 ile bitti. iPhone karşısında çöp Samsung imkan olmadığı için mecbur Samsung yoksa imkanım olsa direk iPhone. Daha geçenlerde iPhone 5 veya 6'ya WhatsApp ve iOS güncelleme kesildi.
Iphone'da destek kesilince cihaz ölürken Android'de destek kesilince uzun yıllar boyu her uygulamayı kullanabiliyorsun.Samsung genelde 2 ana güncelleme ve güvenlik güncellemesi ile destek bitiriyor. M20 2019 yılında çıktı. Android 10 2019 çıkış yılı ve ben Android 11 güncellemesi almıyorum. Android 8 ile piyasaya sürüldü 10 ile bitti. iPhone karşısında çöp Samsung imkan olmadığı için mecbur Samsung yoksa imkanım olsa direk iPhone. Daha geçenlerde iPhone 5 veya 6'ya WhatsApp ve iOS güncelleme kesildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.