Galaxy M32 Android 12 güncellemesi yapılır mı?

IPhone'da destek kesilince cihaz ölürken Android'de destek kesilince uzun yıllar boyu her uygulamayı kullanabiliyorsun.

Yalnız iPhone kaç yıl idare ettiriyor asıl sonuç önemli en kötü 2019 yılında arkadaşımda iPhone 5S vardı bende S4 benim telefonu katlıyordu. Uzun yıllar kullanıyorsun orası doğru ama verimlilik düşüyor o olmasa siz haklısınız.
iPhone 6 yıl güncelleme veriyor. Bence 6 yıldan sonra o telefonu kullanacak pek kişi yoktur. Destek konusunda bilgim yok.

Benim için önemli olan destek vermesi ülkemiz için çok iyi bir durum malum telefonlar pahalı.
Giriş seviye telefonlar için normal karşılanabilir bence maalesef Android tarafı böyle. Ama orta segment ve amiral gemileri 3 yıl ana 4 yılda güvenlik güncellemesi alıyor Samsung tarafında.

Amiral ve orta segment için az değil mi hocam.

Yalnız iPhone kaç yıl idare ettiriyor asıl sonuç önemli en kötü 2019 yılında arkadaşımda iPhone 5S vardı bende S4 benim telefonu katlıyordu. Uzun yıllar kullanıyorsun orası doğru ama verimlilik düşüyor o olmasa siz haklısınız.

Benim için önemli olan destek vermesi ülkemiz için çok iyi bir durum malum telefonlar pahalı.

Amiral ve orta segment için az değil mi hocam.
Yani değişir bu durum mesela ben bir telefonu 3 yıldan fazla kullanacağımı sanmam. Zaten Andorid böyle iOS farkı bu işte birbirlerinden çok farklı gibiler. Pixel telefonlar 4 yıl güncelleme alıyor diye biliyorum kesin bir bilgi değil öyle hatırlıyorum ve Andorid tarafında 4 yıl iyi gibi şahsen. Ben Samsung'u seviyorum ama tabii alacak olsam bende iPhone alırım.

Yani değişir bu durum mesela ben bir telefonu 3 yıldan fazla kullanacağımı sanmam. Zaten Android böyle iOS farkı bu işte birbirlerinden çok farklı gibiler. Pixel telefonlar 4 yıl güncelleme alıyor diye biliyorum kesin bir bilgi değil öyle hatırlıyorum ve Android tarafında 4 yıl iyi gibi şahsen. Ben Samsung'u seviyorum ama tabii alacak olsam bende iPhone alırım.

Ben uzun süre kullanma fikri olduğum için benim için en önemli faktör. Pixel bayağı destek alıyor. Google ve Android ortak üretim galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı