Galaxy Note 10 Lite vs Redmi Note 9 Pro

Tabii ki de Samsung tartışılmaz bile.
 
Samsung ile Redmi'yi karşılaştırmak Samsung'a hakaret
bir tarafta güncelleme gönderemeyen stabil yazılım yapamayan bir tarafta 3 yıl stabil yazılım gönderen firma
 
Fiyat performans olarak Redmi görünüyor. Hatta Redmi Note 9S belki de en iyi fiyat performansa sahip olabilir. 2700 TL'ye Amazonda görmüştüm. Anneme alayım mı diye düşünüyorum. Ama emin olamıyorum telefon seçmek zor :) P40 Lite mı? Realme 6 mı? Samsung M31 falan mı?

Ancak Redmi Note 9 serisinde kamera tozlanma sıkıntısı ne kadar yaygın ve kronik bilmiyorum. Yeni serilerde bu sorun giderilmiştir umarım. Yazılım olarak da sıkıntılarından bahsedenler var ancak çok satan bir telefon ve memnun olan da var :)

Performans olarak Galax Note 10 Lite önde görünüyor. Ama fiyat olarak da epey önde :)

Bu ikisini kıyaslamak bence mantıklı değil. 2 ayrı segmentin telefona bana göre. Redmi Note 9 Pro Amoled bile değil. Samsung 4400 TL Redmi Note 9 Pro 3200 TL.

Belki şu ikisi daha iyi kıyas olabilir.


Açıkçası geçmişte benimde kötü Samsung tecrübelerim oldu. Garantisi konusunda da bazı sıkıntılardan bahsediliyor. Garanti olarak belki de en iyi Huawei olabilir. Ancak P40 Lite da google olmadan kullanmak alışılabilir mi bilemiyorum. Yoksa o telefonu beğeniyorum.

3 senedir kullanıp memnun olduğum telefon ise Xiaomi Mi Note 3.
 
İkisinin yerine de Huwaei P30 Lite öneriyorum ama Samsung Note 10 Lite sizin sorunuzun cevabıdır net şekilde. Redmi Note 9 Pro'da çok fazla hata oluyor konulara bakarsanız.
 

Geri
Yukarı