Galaxy Note 2 2022'de kullanılır mı?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, 2. el telefon alacağım. Bununla ilgili iPhone 6 konusu açmıştım. Aklıma Note 2 takıldı. S Pen özelliği var diye sevdim. Genelde WhatsApp ve YouTube kullanırım. YouTube açılmıyor olabilir ama modlanmış YouTube'ler var. Sizce hala alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 2. el telefon alacağım. Bununla ilgili iPhone 6 konusu açmıştım. Aklıma Note 2 takıldı. S Pen özelliği var diye sevdim. Genelde WhatsApp ve YouTube kullanırım. YouTube açılmıyor olabilir ama modlanmış YouTube'ler var. Sizce hala alınır mı?
Note 5 bile eski oyunların şu an ki sürümlerinde kasıyor. Bence alınmaz.

Bence idare edebilirim derseniz Galaxy S7, S8 veya Note 8 alabilirsiniz. (durum el veriyorsa) modlanmış Android'ler çok da sağlıklı olmuyor. (ben S7 kullanıyorum Android oreo daha kolay kolay ölmeyeceği için yeterli geliyor)

Note 2'nin Android sürümü eski olduğu için çoğu programı indiremeyeceksiniz ama sadece görüşmeler için iletişim için kullanırım diyorsanız alınabilir

İşletim sistemi güncelleme ile, Android 4.4 (KitKat) yükseltilebilir. ROM atarak işletim sistemini daha da yükseltebilirsiniz. Böylece uygulamalar sistem ile uyumlu hale gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı