Allah hayırlı tesgereler versin inşRica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Allah(c.c.) kazasız, sorunsuz kullanmak nasip etsin. Haftaya asker olmasaydım, LG G2 ile ilgili her türlü sorunu cevaplardım. Neyse artık kısmetse 6 ay sonra.![]()
Daha yeni ? 2 telefonda yakın zamanda çıktı. Ayrıca LG G2 en az Android 5.0 gelecek ama Samsung guncelleme konusunda sıkıntılı. S4 e çıkacağı belli değil Android 5.0 ınNote 3 daha yeni bir telefon, daha güncel.
LG G2 ye 5.0? Sanmıyorum öyle bir şey olacağını G1'e 4.4 geldi mi?Daha yeni ? 2 telefonda yakın zamanda çıktı. Ayrıca LG G2 en az Android 5.0 gelecek ama Samsung guncelleme konusunda sıkıntılı. S4 e çıkacağı belli değil Android 5.0 ın
Yapacakları kesinleşti Android Lion gelecek ayrıca G3 te olan görünümlü güncelleme gelecek ram diyeti gibi önemli şeylerde gelecek.LG G2 ye 5.0? Sanmıyorum öyle bir şey olacağını G1'e 4.4 geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.