Galaxy Note 4 3-4 Sene Kadar Kullanılır Mı ?

Teknoloji sürekli geliştiği için ve yeni modeller üretildiği için çok uzun süre kullanılması zor. Ama o donanımda olan bir telefon en az 2 yılı çıkarır.
2 yıl mı? Kendi paranı kazandıktan sonra 5 yıl bile götürür. Galaxy Y cihazı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
G3 , Z3 M8 gibi amiral modellerinde yok. 5s de var. @19456 Haklısın. Ben Note 3 ümü 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Malum staj parasıyla aldım
Bende yeni telefon alıp en az 2 sene kullanmayı planlıyorum ama daha elimdekini satamadım. @Furkan Yenen benim işlemciler konusun a yanıt yazsana ben pek rom ve rootla uğraşan biri değilim.

2 yıl mı? Kendi paranı kazandıktan sonra 5 yıl bile götürür. Galaxy Y cihazı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.
En az 2 yıl yazıyor orda. Kullanım amacına bağlı olarak değişir. Sadece arama yapıp internete girersen, dediğini yaparsın. Ama arkadaş max. performans istiyorsa o kadar götürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…