Galaxy Note 4: Adreno 420 mi yoksa Mali t760 mı güçlü?

OnurKaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak Galaxy Note 4 aldım kullanıyorum memnunum. Ama nasıl desem Subway Surfers oyununda ara sıra takılma oluyor. Kasmaya benzer bir durum var.

Bunun sebebi WQHD midir? Menüde ve diğer oyunlarda bunu hissetmiyorum. Onun dışında uygulamalar da çok hızlı seri şekılde açılıyor. İnanılmaz güzel ve hızlı ayrıca fazla ısınmıyor.

Sorum şu Adreno 420 mi yoksa Mali t760 mı? Exynos 5433 mü, Snapdragon 805 mi? Sadece bu ikilemde hala kaldım ve kafam rahat değil. Detaylı bilgi verir misiniz? Özellıkle GPU'lar arasında kararsızım. GFX Benchmarks Adreno 420 diyor ama çoğu yerde de Mali - t760 ın daha iyi olduğu söylenıyor. Bu yüzden sizlere sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullan, oynadığın Subway Surfers orijinal mi yoksa APK'dan mı yüklendi? Yeni telefonlarda oyunların güncel ve doğru sürümlerini oynamadığında performans sorunu yaşarsın. Adreno 420 mi Mali T760 mı diye sormanın aslında çok bir anlamı yok. Bileşen karşılaştırmak tek başına bir işe yaramıyor zira masaüstü bilgisayardaki gibi parça değiştiremiyorsun. Kullanılan NAND Flash yongalardan belleklere, işlemci ve yongaset ile birlikte yazılıma kadar her şey bu konuda etkili. Platform değerlendirmesi yapmak gerekiyor. Aynı şey Eynos 5433 mü yoksa Snapdragon 805 mi sorusunda da geçerli.

Benchmarklar manipüle edilebilir yani değiştirilebilir, bu yüzden güvenilir değildir. Pratik performans önemlidir, Benchmarklara sadece bir bakarsınız ama kararı bunlara göre vermezsiniz. Ancak Benchmarklara göre Galaxy Note 4'ün Exynos Octa 7 5433 sürümü ve Mali T760 ikilisi daha güçlü.

Samsung Galaxy Note 4 İncelememizin 18.00 dakikasından itibaren bu sorularına detaylı cevap bulabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Technopat Sosyal Kurallarını okumanı önemle tavsiye ederim: Kuralları

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı