Telefonun performansından ziyade tasarımını çok beğendim. Çıkalı uzun bir zaman olmasına rağmen hala alınabilecek bir telefon mu? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Ben gözlemlerimde cihazın touchwiz in azizliğine uğradığını gördüm. Bilmiyorum belki bana rastladı ama cihaz açık uygulamalar tuşuna bastığımda bi 2 saniye falan kendine gelmeye çalışıyordu. Ve iki parmakla üstünde koştururcasına sayfa değiştirince 5 saniye sonra donup bi 2 saniye kendine gelmeye çalışıyor.
Bulunduğunuz ilde Samsung'un kendi satış yeri varsa oraya gidip bir fiyat almanızda fayda var 1900 TL gibi bir ücrete Samsung S6 alabilirsiniz. Geçenlerde indirimde idi normal mağazalarda 2000 in altında satılmıyor. Note 4üde bu şekilde daha uyguna alabilirsiniz.
O lafları sana yediririm haddini bil, senin cihazın da anormal bir sorun olabilir, ondan bahsetmiyorum, benim dediğim şey arayüz sorunu olmadığı anlama kıtlığı olan gereksiz insan, seni uyarıyorum, ağzımı bozma.
Aynen bende s6 ile note 4 arasında kaldım. Öncelikle alışverişlerimi hep vatan bilgisayardan yapıyorum telefonu da oradan alacağım. 200 TL fiyat farkı için sizce değer mi?