Galaxy Note 7’nin Sorunu Neydi?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Yapılan araştırmalara göre ince kasa tasarımı, Note 7 modelinde yaşanan kritik sorunun en önemli nedeni olabilir. Samsung, ilk resmi Galaxy Note 7 geri çağırmasını yaptığından bu yana üç ay geçti. Ancak şirket bugüne kadar telefonların pilinin aşırı ısınmasına ve telefonun yanmasına neyin neden olduğunu resmi olarak açıklamadı. Bağımsız yayınlanan bir rapor ise sorunun asıl nedeni ortaya […]

Galaxy Note 7’nin Sorunu Neydi? Technopat

Daha fazlası...

Note 7'nin sorunu yoktu. Sorun firmanın kendini akıllı sanıp IPhone 7'den önce çıkarıp müşterilerini çekip daha fazla satış sağlamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Note7 veya Samsung'un sorunu, her sene bir kaç önemsiz özellik dışında aynı telefonları ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmesidir! Üstelik fahiş fiyatlarla!
Bir teknoloji sever olarak etik olmasa da Note 7'nin Samsung'un elinde patlamasına sevindim yalan yok.
Eğer gerçekten yeni bir seri çıkaracaksanız, önceki seriye göre gerçek anlamda köklü değişiklikler yapmak zorundasınız. Mesela ben telefonu VR kitlerinde kullandığım için, öncelikli beklentim 4K veya 8K bir ekran ile gelmesi.
Sanki herkes suyun altına mı giriyor be Samsung? Suyun altında video çekeceksem, merak etme, çok daha profesyonel ekipmanla yaparım o işi! :D

Ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Note7 veya Samsung'un sorunu, her sene bir kaç önemsiz özellik dışında aynı telefonları ısıtıp ısıtıp piyasaya sürmesidir! Üstelik fahiş fiyatlarla!
Bir teknoloji sever olarak etik olmasa da Note 7'nin Samsung'un elinde patlamasına sevindim yalan yok.
Eğer gerçekten yeni bir seri çıkaracaksanız, önceki seriye göre gerçek anlamda köklü değişiklikler yapmak zorundasınız. Mesela ben telefonu VR kitlerinde kullandığım için, öncelikli beklentim 4K veya 8K bir ekran ile gelmesi.
Sanki herkes suyun altına mı giriyor be Samsung? Suyun altında video çekeceksem, merak etme, çok daha profesyonel ekipmanla yaparım o işi! :D
Hay sen çok yaşa İnan ki çoğu Samsung fanları bu su altında kalemin yazı yazma olayını sürekli savunarak üstün göstermeye çalışıyorlar. Ben sanki hayatım boyunca suyun altında yazı yazacağım. Bir de iris tarayıcı daha android'in güvenliği üst düzey değil iris tarayıcı nedir Allah aşkına

Hay sen çok yaşa İnan ki çoğu Samsung fanları bu su altında kalemin yazı yazma olayını sürekli savunarak üstün göstermeye çalışıyorlar. Ben sanki hayatım boyunca suyun altında yazı yazacağım. Bir de iris tarayıcı daha android'in güvenliği üst düzey değil iris tarayıcı nedir Allah aşkına

Hepsi para tuzağı işte. Herkesin genel olarak kullanacağı ve gerçekten kullanılabilirliği yüksek özellikleri ekleyip öyle bir seri çıkaracaklarına, Note 5'i oyuncaklarla donatıp Note 7 diye satmaya kalktılar. Android güncelleme kısmı ise tam bir rezalet. Samsun al bekle ki yeni android vs çıktığında sana gelsin!? Bundan sonra Samsung'a tövbe ettim.

4K bir nebze kabul edilebilir de. Bu pil teknolojisiyle 8K ekran 1 saat ekran süresi zor verir [emoji1]

Sent from my SM-G930F using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı