Galaxy Note 8 vs S9+ Hangisi Daha Mantıklı?

S9 plus ile s10e arasında büyük bir fark yok. Güncelleme açısından s10e yi tercih etmek daha mantıklı olabilir eğer 5.8 ekran size kötü gelmiyorsa.

S7 Edge kullanıyorum. Rootlu, Magiskli. S-Health sorunsuz çalışıyor. Pay zaten TR'de yok. Rom desteği ise zibilyon tane S7 Edge XDA sayfasına bakabilirsin bu da Exynos.
Hocam hangi rom'u kullanıyorsunuz ? Bende de var sayacı arttırmaya kıyamıyorum.
Eskiden vardı Exynos'a ROM yok muhabbeti. S4 I9505 kullanıyordum Snapdragon olduğu için bir sürü ROM vardı. Mesela bak şimdi S4 I9500 Exynos modele doğru düzgün ROM yok. Ama artık öyle bir şey kalmadı tabi.

Hala öyle bu arada nougat'tan üstü rom yok 9500'a ...

Hocam hangi rom'u kullanıyorsunuz ? Bende de var sayacı arttırmaya kıyamıyorum.

Hala öyle bu arada nougat'tan üstü rom yok 9500'a ...
BlackDiamond NFE Port Pie kullanıyorum dostum. Garantin bittiyse ya da bitmeye yakınsa kesinlikle kurmalısın. Note Fan Edition üzerinden port olduğu için %100 stabil ve uyumlu. Samsung verse güncellemeyi bu kadar iyi olmazdı.

Yükselen markalar hep pahalaşıyor Huawei'de satış rekorları kırdıktan, 30x kameralı telefon çıkardıktan sonra iyice saçmaladı. Şu an piyasada en iyi F/P telefonlar Xiaomi üzerinde. Arayüzüde Samsung ve Huawei'e göre çok daha şık ve sade geliyor bana. Kalem kullanacaksanız internette 30-40 TL'ye satılan kaliteli telefon kalemleri var. Özellikleri kesinlikle Note 8 kalemi kadar olmaz ama çizim yaparken not alırken kesinlikle işe yarar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı