Çözüldü Recovery Galaxy Note 9 TWRP 0MB yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erkanvth

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonum Galaxy Note 9 TWRP yükledim fakat 0 MB yazıyor, yani depolanmayı görmüyor. İnternette baktığımda ise işte depolamanın formatını değiştir düzelt diyor. Düzelir yapıyorum düzeliyor, ROM yüklemek istiyorum wipe yapacağım yapınca kendi sistemi gidiyor. Bir türlü düzeltemedim. Anlayan var mıdır?

Çözüm
Format data yes yaptıktan sonra Reboot recovery yap. Wipe'dan 4 wipe yaptıktan sonra TWRP'den ADB Sideload moda geç. İndirdiğin rom dosyasını ADB'nin kurulu olduğu klasöre attıktan aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
adb sideload dosya.zip
İşlem bittikten sonra tekrar format data yes yaptıktan sonra reboot system yapınca açılması lazım.
Format data yes yaptıktan sonra Reboot recovery yap. Wipe'dan 4 wipe yaptıktan sonra TWRP'den ADB Sideload moda geç. İndirdiğin rom dosyasını ADB'nin kurulu olduğu klasöre attıktan aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
adb sideload dosya.zip
İşlem bittikten sonra tekrar format data yes yaptıktan sonra reboot system yapınca açılması lazım.

Çözüm
Format data yes yaptıktan sonra reboot recovery yap. Wipe'dan 4 wipe yaptıktan sonra TWRP'den ADB sideload moda geç. İndirdiğin ROM dosyasını ADB'nin kurulu olduğu klasöre attıktan aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
adb sideload dosya.zip
İşlem bittikten sonra tekrar format data yes yaptıktan sonra reboot System yapınca açılması lazım.

Deniyorum şimdi.

Format data yes yaptıktan sonra reboot recovery yap. Wipe'dan 4 wipe yaptıktan sonra TWRP'den ADB sideload moda geç. İndirdiğin ROM dosyasını ADB'nin kurulu olduğu klasöre attıktan aşağıdaki kodu CMD'ye yaz.
adb sideload dosya.zip
İşlem bittikten sonra tekrar format data yes yaptıktan sonra reboot System yapınca açılması lazım.

Wipeden sonra stok ROM çöküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı