Galaxy Note10 Lite vs Xiaomi Mi Note 10 Lite vs Galaxy A71

Samsung ekranları sevmiyorum açıkçası. Dediğiniz Samsung marka iki telefonda Super Amoled ve pahalı ekranlar. Bir gün bozulursa, düşerse filan tamiri oldukça pahalı. Ayrıca beyaz renk açısından Samsung telefonlar sıkıntılı. Benim Huawei P9 IPS LCD, kardeşimin Samsung Galaxy S8 Super Amoled ve benim telefon beyazı çok başarılı bir şekilde verirken S8 beyazı sarımtırak veriyor. Sadece bilgi amaçlı söylemiştim, açıkçası bu üç telefon da beni kendine çekmiyor.

Samsung ekranları sevmiyorum açıkçası. Dediğiniz Samsung marka iki telefonda Super Amoled ve pahalı ekranlar. Bir gün bozulursa, düşerse filan tamiri oldukça pahalı. Ayrıca beyaz renk açısından Samsung telefonlar sıkıntılı. Benim Huawei P9 IPS LCD, kardeşimin Samsung Galaxy S8 Super Amoled ve benim telefon beyazı çok başarılı bir şekilde verirken S8 beyazı sarımtırak veriyor. Sadece bilgi amaçlı söylemiştim, açıkçası bu üç telefon da beni kendine çekmiyor.
Ama IPS LCD ekran da kırmızıyı hafif pembe veriyor. Kendim test ettim.

S10 Lite önerebilirim geçen ay bir arkadaşım da satın aldı gayet memnun. Ayrıca işlemcisinden dolayı büyük bir artısı var diğer Samsung modellerine göre. Takip ederseniz güzel kampanyaları da oluyor. Vatan bilgisayardan almıştık Galaxy Buds hediyesi vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı