Galaxy S10 Alınır Mı?

Doğrudur. Ben de bu fikirde bir insanım :) Ama şunu belirteyim ki, batarya konusunda A70 önde. Belki önceliğinizdir. S10+'dan daha iyi batarya performansı var A70'in. S10, batarya olarak, S10 serisinin en az pil ömrü sunan cihazı. Ama yine de günlük kullanımda gayet yetecektir.
Günlük kullanımda yetsin benim için sıkıntı değil. Ayrıca S10'un elime tam uyduğunu düşünürsek A70 6.5'' bana göre dev ekranının hem elimde hem cebimde bir tuğla vasıtasıyla gezmesini pek istemiyorum :D

Kuzenimin note 8 inin ekranı yandı. Ekranın büyük kısmı sarımtrak görünüyor. Yüksek çözünürlüklü ekran güzel ama samsung ta bu sorun çıkma olasılığıda az değil

Biraz daha saygı çerçevesinde eleştirirsen daha iyi olur, burası kahve ortamı değil. Onu yazmamın nedeni apaçık. Şu an Huawei'nin durumu ortada. Qualcomm, Google, ARM gibi firmalar teker teker iptal ediyor. Sağı solu belli değil.

Neresinde saygisizlik gordunuz? Dediginiz seyi vurgulayarak o kadar paranin verilebilecegini soyledim. Ayriyetten kahve ortami olmadigini belirttiginiz iyi oldu 2 cay soylemek uzereydim

Doğrudur. Ben de bu fikirde bir insanım :) Ama şunu belirteyim ki, batarya konusunda A70 önde. Belki önceliğinizdir. S10+'dan daha iyi batarya performansı var A70'in. S10, batarya olarak, S10 serisinin en az pil ömrü sunan cihazı. Ama yine de günlük kullanımda gayet yetecektir.
Attığım videodaki kullanıcı gibi günde 2 kere şarj etme üstüne üstlük normal bir kullanımda olmaz değil mi?
Kuzenimin note 8 inin ekranı yandı. Ekranın büyük kısmı sarımtrak görünüyor. Yüksek çözünürlüklü ekran güzel ama samsung ta bu sorun çıkma olasılığıda az değil
Evet orası da biraz şans işi. Şimdiye kadar kendim S5 kullandım ve şuan J7 2016 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Annemde de Samsung Grand Prime olması lazım o da sorun yaşamadı. Babam S3 - J7 Prime ve şuan A6+ kullanıyor sorun yaşamadı. Dediğim gibi orası şans işi.

Almışken iyisini almak lazım düşüncesinde bir insanım. Alıp uzun bir süre kullanmak istiyorum.
Geçen sene emsalleri 5000 lirayken 2500 liraya OnePlus 5 aldım. 8GB RAM/128GB ROM şeklinde. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadan tıkır tıkır kullanıyorum. Oyun, film, dizi ve ofis işleri haricinde bütün işlerimi telefonumla yapabiliyorum. Kamera desek oldukça iyi, ekran oldukça iyi, şarj süresi tatminkar. Almışken pahalısı olsun yerine almışken fiyat/performans olmalı bence. Yarı parasına aynı işi yapabilen ve önünde/arkasında Samsung yazmayan markalar da var. Onları tercih etmelisiniz bence. Markaya para verme devri kalmadı diye düşünüyorum. Elbet ki nihai karar sizin. Para sizin cebinizde.

Geçen sene emsalleri 5000 lirayken 2500 liraya OnePlus 5 aldım. 8GB RAM/128GB ROM şeklinde. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadan tıkır tıkır kullanıyorum. Oyun, film, dizi ve ofis işleri haricinde bütün işlerimi telefonumla yapabiliyorum. Kamera desek oldukça iyi, ekran oldukça iyi, şarj süresi tatminkar. Almışken pahalısı olsun yerine almışken fiyat/performans olmalı bence. Yarı parasına aynı işi yapabilen ve önünde/arkasında Samsung yazmayan markalar da var. Onları tercih etmelisiniz bence. Markaya para verme devri kalmadı diye düşünüyorum. Elbet ki nihai karar sizin. Para sizin cebinizde.
Yorumunuzda oldukça haklısınız. Benim Samsung seçmemdeki bir diğer neden arayüzü. Arayüze çok kolay alışabilen bir insan değilim. Yoksa büyük ihtimal Xiaomi Mi Mix 3 veya OnePlus 7 alacaktım. Bir yandan da ''Infinity O'' ismi verilen tasarımı merak ettiğim için S10'a yönlendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı