Paradox_xeno
Hectopat
S10 Plus ithalatçı garantili ama İstanbul'daki bir telefon onarım şubesinden garantili. Relame ise Türkiye garantili.
Son düzenleyen: Moderatör:
10 bine buldum. Kriterim yok. Bu fiyata en güzelini almak istedim. Eğilimli ekran seviyorum. A52s hariç başka bulamadım ama s10plus varken a52s almak istemiyorum. Forumda bazı arkadaşlar telefona sahip olduklarını ve almamamı tavsiye ettiklerini söylediler.Kriterlerin neler?
S10 Plus ne kadara buldun?
10 bine buldum. Kriterim yok. Bu fiyata en güzelini almak istedim. Eğilimli ekran seviyorum. A52s hariç başka bulamadım ama S10Plus varken A52s almak istemiyorum. Forumda bazı arkadaşlar telefona sahip olduklarını ve almamamı tavsiye ettiklerini söylediler.
10 bine S20FE alırsın zorlarsan.10 bine buldum. Kriterim yok. Bu fiyata en güzelini almak istedim. Eğilimli ekran seviyorum. A52s hariç başka bulamadım ama s10plus varken a52s almak istemiyorum. Forumda bazı arkadaşlar telefona sahip olduklarını ve almamamı tavsiye ettiklerini söylediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.