Galaxy S20 FE alınır mı?

Makaleler
9
Yer
Antalya
Samsung S20FE almayı düşünüyorum fakat incelemelere baktığımda pilin yetmemesi, ekran kalitesinin düşük olması (Gorilla Glass 3 olması ve parlaklığının düşük olması), ön kamerasının puslu çekmesi ve en önemlisi güncelleme desteğinin bitmesine çok az kalması dikkat çekiyor. İşlemcisi Snapdragon 865 ve 120Hz'lik bir ekran için 4500MAH bir pil yetmeyebilir. Onun haricinde hiçbir sorunu yok, Snapdragon'un en stabil işlemcilerinden birisi ve gücüyle bu telefonu baştan çıkartıyor.

Ben iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum fakat sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Yıl olmuş 2024, hala Samsung S20FE alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung S20FE almayı düşünüyorum fakat incelemelere baktığımda pilin yetmemesi, ekran kalitesinin düşük olması (Gorilla Glass 3 olması ve parlaklığının düşük olması), ön kamerasının puslu çekmesi ve en önemlisi güncelleme desteğinin bitmesine çok az kalması dikkat çekiyor. İşlemcisi Snapdragon 865 ve 120Hz'lik bir ekran için 4500MAH bir pil yetmeyebilir. Onun haricinde hiçbir sorunu yok, Snapdragon'un en stabil işlemcilerinden birisi ve gücüyle bu telefonu baştan çıkartıyor.

Ben iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum fakat sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Yıl olmuş 2024, hala Samsung S20FE alınır mı?
Bende var güzel. Ama şimdi mümkünse S23FE almak lazım.

S20 FE kullanıyorum ve pili çok ağır senaryoda dahi günü kurtarabiliyor. Eğer sürekli oyun oynamıyorsanız 4500mAH gayet yeterlidir ki normal kullanımda pil tasarrufu gibi modları açabilirsiniz.

Ön kamerasının puslu çektiğini kim söyledi? Yani puslu dediğiniz şey tam olarak ne? Zira ön kamerasından fazlasıyla memnunum ve bana kötü gelmedi.

Güncelleme kısmı evet bitecek ancak önemli olan bitmesinden ziyade aldığı son Android sürümü, zira günümüzde Android 7 dahi kullanılıyor ve destekleniyor o yüzden çok takılmayın.

S20 FE kullanıyorum ve pili çok ağır senaryoda dahi günü kurtarabiliyor. Eğer sürekli oyun oynamıyorsanız 4500MAH gayet yeterlidir ki normal kullanımda pil tasarrufu gibi modları açabilirsiniz.

Ön kamerasının puslu çektiğini kim söyledi? Yani puslu dediğiniz şey tam olarak ne? Zira ön kamerasından fazlasıyla memnunum ve bana kötü gelmedi.

Güncelleme kısmı evet bitecek ancak önemli olan bitmesinden ziyade aldığı son Android sürümü, zira günümüzde Android 7 dahi kullanılıyor ve destekleniyor o yüzden çok takılmayın.

Evet, bende aslında çok takmıyorum. Şu an Redmi 7 gibi berbat 2019 çıkım bir telefonu kullandığım için yüksek ihtimalle bu telefona geçtiğimde uçuyormuş gibi gelecek. Biraz inceleme yaptım bazıları Full kullanımda 4.30 saatte bittiğini söyleyen var o yüzden biraz şüpheye düştüm. Bu modeline Android 14 geleceğini düşünüyorum ve bu da son olur. İleride belki sıkılırsam Custom ROM'a geçiş yapabilirim. Bu arada hocam siz ne kadardır S20FE yi kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı