Custom ROM Galaxy S20 FE Evolution X banka uygulaması giriş yapmıyor

• Konuyu başlatan MaveNN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 74
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 256 GB
Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2
Asus X550JX
Meslek
Serbest Meslek Erbabı.
S20 FE cihazıma AOSP tabanlı Evolution X 11.4.2 ROM'unu kurdum. Ardından Magisk ile root işlemi yaptım. Magisk uygulaması üzerinden Zygisk'i aktif ettim ve denylist (red list) kısmında Yapı Kredi banka uygulamasını seçtim. Banka uygulamasına giriş yaptığımda root tespiti yapmadı; buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak banka uygulamasında kişisel bilgilerimi girip giriş butonuna bastığımda “daha sonra tekrar deneyiniz” hatası alıyorum ve bunu hiçbir şekilde aşamıyorum. Bu konuda çözümünü bilen veya daha önce benzer bir sorunla karşılaşıp çözen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Kullandığım ROM aşağıdadır.

Not: Play Integrity Fix kurulu ve tüm kontroller Pass. Google Play'de cihaz sertifikalı görünüyor.

S20 FE cihazıma AOSP tabanlı Evolution X 11.4.2 ROM'unu kurdum. Ardından Magisk ile root işlemi yaptım. Magisk uygulaması üzerinden Zygisk'i aktif ettim ve denylist (red list) kısmında Yapı Kredi banka uygulamasını seçtim. Banka uygulamasına giriş yaptığımda root tespiti yapmadı; buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak banka uygulamasında kişisel bilgilerimi girip giriş butonuna bastığımda “daha sonra tekrar deneyiniz” hatası alıyorum ve bunu hiçbir şekilde aşamıyorum. Bu konuda çözümünü bilen veya daha önce benzer bir sorunla karşılaşıp çözen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Kullandığım ROM aşağıdadır.

Not: Play Integrity Fix kurulu ve tüm kontroller Pass. Google Play'de cihaz sertifikalı görünüyor.

Yapı Kredi uygulamasında bir kere ROOT tespit etti mi birdaha sokmuyor seni maalesef. Sadece Yapı Kredi'de böyle. Cihazı TWRP üzerinden sıfırlayabilirsiniz. Yapı Kredi'yi indirdikten sonra açmadan o ayarları yapın.

Yapı Kredi uygulamasında bir kere root tespit etti mi bir daha sokmuyor seni maalesef. Sadece Yapı Kredi'de böyle. Cihazı TWRP üzerinden sıfırlayabilirsiniz. Yapı Kredi'yi indirdikten sonra açmadan o ayarları yapın.

Zaten öyle yaptım; uygulama Root'u görmedi ve buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak kişisel bilgilerim olan T.C. Kimlik numarası ve şifremi girip giriş butonuna bastığımda, uygulama “daha sonra tekrar deneyiniz” hatası veriyor.

Zaten öyle yaptım; uygulama Root'u görmedi ve buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak kişisel bilgilerim olan T.C. Kimlik numarası ve şifremi girip giriş butonuna bastığımda, uygulama “daha sonra tekrar deneyiniz” hatası veriyor.
ROM'u kurup, Yapı Kredi'yi indirdikten sonra açmadan mı yaptınız?

ROM'u kurup, Yapı Kredi'yi indirdikten sonra açmadan mı yaptınız?

Evet hocam, Yapı Kredi uygulamasını indirdim ve Magisk üzerinden gizledim. Zaten gizlemeden uygulamaya girmeye çalışırsam doğrudan Root'u algılıyor ve sıfırlamadan hiçbir şekilde düzelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı