Galaxy S20 FE vs A54 vs A34

ArdaYilmaz28

Decapat
Daha fazla  
Bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum. Genellikle sosyal medya ve arada bir oyun için de kullanabilirim. Kamerayı pek kullanmıyorum. Epey de bu 3 telefonu karşılaştırdıgımızda S20 FE 75 puanla küçük bir farkla diğerlerini geçiyor. Siz ne düşünüyorsunuz hangisi daha alınabilinir.

Bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum. Genellikle sosyal medya ve arada bir oyun için de kullanabilirim. Kamerayı pek kullanmıyorum. Epey de bu 3 telefonu karşılaştırdıgımızda S20 FE 75 puanla küçük bir farkla diğerlerini geçiyor. Siz ne düşünüyorsunuz hangisi daha alınabilinir.
S20FE.Kendimde kullanıyorum sorularınızı alabilirim.

S20 FE>A54>A34.

S20 FE ısınma problemli, 60hz ile 1 günü bile çıkartamıyor. Sorunlu telefon, hiç kimse haha atmasın problemler yaşadım. A54 bataryası iyi gidiyor, ama S serisi gibi premium özellikler yok. S20 FE daha iyi ama problemli, A54 bataryası uzun daha iyi.
Nereden aldınız hocam.120HZ ile 1 günü çıkarıyorum ben.

Nereden aldınız hocam.120HZ ile 1 günü çıkarıyorum ben.
Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından aldım. Telefonu 15 gün içerisinde iade etmediler, hakem heyetine verdim. Hakem heyeti lehi benim üzerime çıktı, telefonu iade ediyoruz bakalım..

S20 FE al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı