Galaxy S20FE vs Realme 10 vs Redmi Note 12 Pro vs Realme C55

Realme C55'i, Realme 10'u ya da Redmi 12S gibi modelleri eleyin. Keza bütçeniz S20 FE'ye elveriyor ve o modeller ile arasında uçurum fark var. S20 FE'nin güncelleme desteği Android 14'ün çıkması ile beraber kesildi ve sadece 1 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak. Bu çok önemli bir durum değil, şu an Android 8 bile neredeyse bütün yazılımlara destek veriyor, güvenlik güncellemesi de önemli değil, eğer ileride çok ciddi bir güvenlik açığı tespit edilirse her halükarda kapatıyorlar zaten, geçtiğimiz sene S6 modeline güvenlik güncellemesi gelmişti misal.

120Hz, SD865 işlemcinin gücü, daha kaliteli kamera yani kısaca amiral gemisi bir telefon klasında olan bir telefon. S20FE hala güvenlik güncellemesi alıyor ve Android 13 her şeyde yeterli. He tabii ki yine de size kalmış Realme 10'un özellikleri bana yeter, 3.000TL'de cebimde kalsın bu da sizin iradenizde. Ama S20FE listenin kazananı konumunda.

Realme ile s serisi arasında dağlar kadar fark var ancak şunu söylemem lazım çok fazla oyun oynayan kişi bence Realme Xiaomi serisine bakmalı S20FE ile günü çıkartamazsın öyle.

[
Realme ile s serisi arasında dağlar kadar fark var ancak şunu söylemem lazım çok fazla oyun oynayan kişi bence Realme Xiaomi serisine bakmalı S20FE ile günü çıkartamazsın öyle.
Yani kendim S20FE'ye sahibim, günlük işlerimde yeterli geliyor arada oyunda oynarım. Yani günde ne kadar oyun oynanabilir ki? Wi-Fi'de günlük işlerde 10-11 saat ekran süresi gördüm normal gündelik kullanımda, mobil veride bu 6-8 saat arası oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı