Galaxy S23 FE alınır mı?

Vatan Bilgisayarda teşhire koymuşlar. Zaten işlemcisi konusunda memnun değiliz, telefonu teşhirde inceledim. Telefonu elimize alınca o kaliteli hissini kesinlikle vermiyor. Elinize bir S23'ü alın birde bunu aralarında dağlar kadar fark var. S23 FE sanki oyuncak gibi. Bu telefonu umutla beklemiştim ve kesin alırım diyordum ama artık kesinlikle almam. S23 iyi ama ekran küçük ben S23 Plus'u zorlarım yoksa halen kullandığım S20 Fe ile devam ederim. Bu telefon bu parayı kesinlikle hak etmiyor. Sırf adı Samsung diye bu kadar para verilmez. Aynı paraya diğer markaların çok daha güzel telefonları var. Ben almaktan vaz geçtim. S24 FE falan bekleyelim desek 23 FE'ye bu kadar para isteyen Sansung 24 FE'ye 35.000 TL ister.

Kısacası ben hiç beğenmedim.

Şu anlık S23 FE kasasındaki Exynos 2200'de bir sorun yok, 1380 ile gördüğüm en stabil Exynos SoC ve bunun yanı sıra SF4X üretim bandından geçmiş olma ihtimali var. Büyük ekran istiyorsanız S23 FE, küçük kompakt cihaz istiyosanız S22 tercih edilir.

Küçük seviyorsanız S22, orta boy ekran seviyorsanız S23 FE bakabilirsiniz.
Alınabilir bir cihaz.

Bugün teslim aldım. Çok düşük bir telefondan geçtiğim için akiciligi ve kamerası beni benden aldı. Her türlü arka kamera çok iyi bu arada, videolarda kamera sallanmiyor falan. Son model telefonlarda olan özellikler klasik. Lakin şarj omru çok kısa ve çok yavaş doluyor. 4500 mAh zaten. S23 gerçekten çok küçüktü, FE tam olması gereken boyda. Memnun kaldım.

Bugün teslim aldım. Çok düşük bir telefondan geçtiğim için akiciligi ve kamerası beni benden aldı. Her türlü arka kamera çok iyi bu arada, videolarda kamera sallanmiyor falan. Son model telefonlarda olan özellikler klasik. Lakin şarj omru çok kısa ve çok yavaş doluyor. 4500 mAh zaten. S23 gerçekten çok küçüktü, FE tam olması gereken boyda. Memnun kaldım.
Şarj süresi gerekli ayarları yapınca ve aradan bir iki hafta geçince oturur. Pili kullanıma göre optimize etmeye başlıyor. Başta hızlı gitmesi normal diyebiliriz. %80 lere kadar hızlı doluyor sonra çok yavaşlıyor. Zaten pili koruma ayarını açarsan 85 e kadar şarj ediyor. Çünkü %20 ile %80 aralığının dışında şarj etmek pek önerilmiyor.

@yyildirayy 24 bin tl üzerinden değerlendirince alternatif var ama öğrenci indirimiyle 19.700 tl ye bence alternatifi pek yok. Ben cihazın hissiyatını da sevdim. Arka ve ön cam yanlar alüminyum. Köşeler oval telefonun arka ve önü dümdüz. Böyle kavis bombe yuvarlak hatlar yok. 209 gram ağırlığı da ben sağlamım gibi his uyandırıyor :) Zaten kılıfla kullanıyoruz telefonları bunların hiçbir önemi kalmıyor.

@stalkerg Yanlışlıkla s23 yerine s23 fe almak da garipmiş. s23 fe 35 bin lira falandı öğrenci indirimiyle 11k fark oluyordu sanırım. Bütçen elvermiyorsa s23 fe en doğru seçim. Sadece batarya performansı konusunda gidip 5k lık cihazlarla kıyaslamamak lazım. Iphone gibi düşünmek lazım biraz. 4500 batarya gayet yeterli gelir bence

Telefonda 90 hz pubg oynamayacaksanız sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Çünkü bırakın s23 fe yi oyuncu telefonları bile zorlanıyor böyle durumlarda. Telefondan biraz anlayan bataryayı gereksiz kullanan şeyleri kapatanlar memnun olacaktır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öğrenci/öğretmen indirimine ek takas desteği ile alınabiliyor mu bu cihaz? Yani iki indirim kombolanabiliyor mu?

Vatan Bilgisayarda teşhire koymuşlar. Zaten işlemcisi konusunda memnun değiliz, telefonu teşhirde inceledim. Telefonu elimize alınca o kaliteli hissini kesinlikle vermiyor. Elinize bir S23'ü alın birde bunu aralarında dağlar kadar fark var. S23 FE sanki oyuncak gibi. Bu telefonu umutla beklemiştim ve kesin alırım diyordum ama artık kesinlikle almam. S23 iyi ama ekran küçük ben S23 Plus'u zorlarım yoksa halen kullandığım S20 Fe ile devam ederim. Bu telefon bu parayı kesinlikle hak etmiyor. Sırf adı Samsung diye bu kadar para verilmez. Aynı paraya diğer markaların çok daha güzel telefonları var. Ben almaktan vaz geçtim. S24 FE falan bekleyelim desek 23 FE'ye bu kadar para isteyen Sansung 24 FE'ye 35.000 TL ister.

Kısacası ben hiç beğenmedim.
Ben S23+ krem rengini aldım büyük ekran olduğu için. Telefon muhteşem. Hala kıyıp ta jelatinlerini soymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı