Galaxy S23 FE vs iPhone 11

Biri 5 yıllık Orta Çağ'dan kalma telefon. Diğeri de daha 1 yılını doldurmamış tertemiz tap taze telefon. İphone 11'in fiyatı 10.000 TL falan olmalı çok gereksiz pahalı.
Öyle demeseniz olmazmı 😥

Bu soruyu nasıl sorabiliyorsunuz anlamıyorum. 5 Yıl fark var neredeyse iki model arasında.
Hocam fiyat farkı aynı bunun ikinci eli onun sıfırı ediyor neredeyse ondan dolayı hemde 11 hala tatmin ediyor ama tabiki yenilik olarak felan iyi telefondur böyle bir düşüncem var

Yok androt kasiyor Afyon kasmaz(!) tabii ki S23FE.
4 tane cahil hocam ya hiçbir zamanda böyle demedim s23fe de iyi telefon

Öyle demeseniz olmazmı 😥

Hocam fiyat farkı aynı bunun ikinci eli onun sıfırı ediyor neredeyse ondan dolayı hemde 11 hala tatmin ediyor ama tabiki yenilik olarak felan iyi telefondur böyle bir düşüncem var
Hocam s23fe almak yerine düz s23 almanızı tavsiye ederim fe modelleri biraz daha kırpılmış oluyor. Iphone ülkemizde vergilendirme sisteminde dolayı pahalı samsung apple fiyatları yurtdisinda çok benzer ama burda samsung ucuz çünkü kore ile aramız iyi.

Öyle demeseniz olmazmı 😥

4 tane cahil hocam ya hiçbir zamanda böyle demedim s23fe de iyi telefon
Arkadaşım 11 kullanıyor bir diğer arkadaşımda s23fe kullanıyor muadil telefonlar değil asla kendileride bunun farkinda net bir şekilde söyleyebilirim. Bende s22 kullanıcısıyım i13e kadar olan iphonelara eşit veya üstünlük kuran bir model s22 seninkininde bundan aşağı kalır yanı olmaz ama yine de dediğim gibi s23 alsanız daha iyi olacaktır.

Hocam s23fe almak yerine düz s23 almanızı tavsiye ederim fe modelleri biraz daha kırpılmış oluyor. Iphone ülkemizde vergilendirme sisteminde dolayı pahalı samsung apple fiyatları yurtdisinda çok benzer ama burda samsung ucuz çünkü kore ile aramız iyi.
Hocam aslında düz s23 işlemci yönünden vs fe den daha iyi ama batarya küçük hocam benim sıkıntılarımdan biriside iphone konusunda şarj

Hocam S23FE almak yerine düz S23 almanızı tavsiye ederim FE modelleri biraz daha kırpılmış oluyor. iPhone ülkemizde vergilendirme sisteminde dolayı pahalı Samsung Apple fiyatları yurt dışında çok benzer ama burada Samsung ucuz çünkü Kore ile aramız iyi.

Arkadaşım 11 kullanıyor bir diğer arkadaşımda S23FE kullanıyor muadil telefonlar değil asla kendileride bunun farkinda net bir şekilde söyleyebilirim. Bende S22 kullanıcısıyım I13e kadar olan IPhone'lara eşit veya üstünlük kuran bir model S22 seninkininde bundan aşağı kalır yanı olmaz ama yine de dediğim gibi S23 alsanız daha iyi olacaktır.

Anladım hocam benim arkadaşımda da S23 FE
var hoşuma da gitti yani telefon.

Hocam aslında düz s23 işlemci yönünden vs fe den daha iyi ama batarya küçük hocam benim sıkıntılarımdan biriside iphone konusunda şarj
Şarj hızlı doluyor prizden uzak bir yaşamın yoksa problem olmaz bende aynı sorunu dert etmiştim s22 alırken ama memnunum

Şarj hızlı doluyor prizden uzak bir yaşamın yoksa problem olmaz bende aynı sorunu dert etmiştim s22 alırken ama memnunum
gün içinde korkmadan şarj aleti taşımadan oyun vs oynamak istiyorum genelde evde olmuyorum şarj aleti taşımadan işimi halletmek istiyorum şuan iphonemin en büyük problemi bu

Hocam kamera yönünden va memnunmusunuz s22 hakkında pek bilgim yok oıs varmı onda benim için kamerada önemlide

gün içinde korkmadan şarj aleti taşımadan oyun vs oynamak istiyorum genelde evde olmuyorum şarj aleti taşımadan işimi halletmek istiyorum şuan iphonemin en büyük problemi bu

Hocam kamera yönünden va memnunmusunuz s22 hakkında pek bilgim yok oıs varmı onda benim için kamerada önemlide
Hocam sen çok yanlış konu açmışsın ama iphone ve samsungla oyun oynanmaz ki. Xiaomi veya muadili modellerine yönelmeni şiddetle tavsiye ediyorum!.

Kamerası çok üstün.

Hocam sen çok yanlış konu açmışsın ama iphone ve samsungla oyun oynanmaz ki. Xiaomi veya muadili modellerine yönelmeni şiddetle tavsiye ediyorum!.

Kamerası çok üstün.
İşte kararsızım hocam ama xiaomi de kullanmak istemiyorum android in ağasıda paşasıda samsung dur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı