Galaxy S23 FE vs iPhone 11

Samsung kasıyor bence iPhone 11 daha iyi.
Hocam 4-5 yıl oldu evet ama hala artılarıda var eksileri de var 11 in ha şuanda maddi durum olsa iphone 13 alırım direk veya düz 14 ama olmadığı için 11 inde güncellemesi sona ereceği için böyle bir düşünceye girdim şimdilik maddi durumu halledip biriktirene kadar samsungdan kaliteli bir cihaz kullanmak gibi bir düşüncem var dediğim gibi

"Yeni sayılabilecek" daha 1 sene olmamış çıkalı. Senin için yeni cihaz çıktığından 1 saat sonra alınan cihaz sanırım.
Anlamadım hocam kime dediniz

Hocam 4-5 yıl oldu evet ama hala artıları da var eksileri de var 11'in ha şu anda maddi durum olsa iPhone 13 alırım direk veya düz 14 ama olmadığı için 11'inde güncellemesi sona ereceği için böyle bir düşünceye girdim şimdilik maddi durumu halledip biriktirene kadar Samsung'dan kaliteli bir cihaz kullanmak gibi bir düşüncem var dediğim gibi

Anlamadım hocam kime dediniz

Size dedim tabii ki. S23FE ye yeni denilenebilecek cihaz demeniz ironik yani. Daha çıkalı bir sene bile olmamış yeni demiyorsunuz.

Size dedim tabii ki. S23FE ye yeni denilenebilecek cihaz demeniz ironik yani. Daha çıkalı bir sene bile olmamış yeni demiyorsunuz.
Hocam s22 ye dedim diye hatırlıyorum ama hatta arada 1 yıl fark var s22 1 yıl daha önce güncelleme almayı kesecek demiş olmam lazım tabi ki yanlış da demiş olabilirim kusura bakmayın s23fe yeni denilecebilecek değil yeni bir cihazdır

Sana çok büyük bir fark söyleyeyim samsung yüz okumayı kamera ile yaparken en azından s22 modelinde böyle iphone kızılötesi ile yapiyor yani bu ne demek karanlık bir ortamda iphone yüz kilidi ile acilirken samsung açılmıyor ama dediğim gibi bu s22 modelinde böyle diğerlerini bilemem.

Sana çok büyük bir fark söyleyeyim samsung yüz okumayı kamera ile yaparken en azından s22 modelinde böyle iphone kızılötesi ile yapiyor yani bu ne demek karanlık bir ortamda iphone yüz kilidi ile acilirken samsung açılmıyor ama dediğim gibi bu s22 modelinde böyle diğerlerini bilemem.
Dediğim gibi artılarıda var hocam işte samsung un en iyi yanı yeni bir cihaz olması

Technopat Haberler

Geri
Yukarı