Galaxy S23 FE yavaş şarj oluyor

Cinocum

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum Samsung Galaxy S23 FE ve bataryası 4500 mAh. Evde 15 W normal Samsung şarj adaptörü ve 22,5 W Xiaomi şarj adaptörü var. Kablolar da adaptörler de kutudan çıkma orijinal adaptörler. Ama ben bunlarla telefonumu şarj ettiğimde görseldeki accubattery uygulamasından da gördüğümüz üzere 12.5 wattı geçmiyor, hatta bazen 8 9'a kadar düşüyor. Cihaz gerçekten yavaş mı şarj oluyor yoksa ben mi öyle hissediyorum? Eğer gerçekten bir sorun var diyorsanız 25 watt Samsung adaptör alacağım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240830_014541_AccuBattery.jpg
    Screenshot_20240830_014541_AccuBattery.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonum Samsung Galaxy S23 FE ve bataryası 4500 mAh. Evde 15 W normal Samsung şarj adaptörü ve 22,5 W Xiaomi şarj adaptörü var. Kablolar da adaptörler de kutudan çıkma orijinal adaptörler. Ama ben bunlarla telefonumu şarj ettiğimde görseldeki accubattery uygulamasından da gördüğümüz üzere 12.5 wattı geçmiyor, hatta bazen 8 9'a kadar düşüyor. Cihaz gerçekten yavaş mı şarj oluyor yoksa ben mi öyle hissediyorum? Eğer gerçekten bir sorun var diyorsanız 25 watt Samsung adaptör alacağım.

3'lü priz mi kullanıyorsunuz?

22.5 watt dediğiniz adaptör qi uyumlu değildir o yüzden 22.5 vermez 15 verir. Uyumlu 25 wattlık bir adaptör almanız gerekir önerim orijinal Samsung 25W adaptörüdür.

Orijinal 25W adaptör alın.

Orijinal 25W veya üstü bir adaptör aldığınızda sorun çözülecektir. Benim 33W Orijinal Xiaomi adaptörüyle 15W alıyor ama 65W orijinal Honor adaptörüyle 25W alıyor. Bazı orj şarjlar Samsung süper hızlı şarj desteklemiyor maalesef. Samsung telefonlar bu konuda oldukça seçici.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı