Galaxy S23 Ultra vs S24 Ultra vs iPhone 15

TechArcH

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 İ7 10.nesil
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği düşünüyor
Merhaba bu konuyu biraz uzun süreli açıyorum 2024 Ocak civarı yeni bir telefon almayı planlıyorum ne almam gerektiği konusunda kararsızım beklentilerim
-Güçlü ve uzun ömürlü bir cihaz.
-Günü garanti şekilde çıkartmalı.
-Fotoğraf ve video çekmeyi severim.
-Açıkçası Android'in serbestliğini IPhone'un kullanışlılığını ve uzun ömrünü seviyorum.
-Eğer Samsung alırsam yanına bir akıllı saat+iPad alabilirim muhtemelen iPhone olursa sadece telefon olacak gibi(bütçe tahminim dolayısıyla)
S24 serisiyle ilgili korkum Exynos ile gelme ihtimali Exynos'un verimsiz ve kısa ömürlü olduğunu düşünyorum S23 Ultra ise 1 sene eskimiş ve yazılımı erken bitmiş olacak bu benim için büyük bir eksi dediğim gibi bu konuyu uzun süreye ve yeni gelişmelere bağlı olarak konuşmak üzere açıyorum. Şimdiden yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

S23 Ultra canavar gibi şu an. Diğer telefonlar için şimdiden konuşmak yanlış olur. Belki Samsung veya Apple bir atak yapar ve hayvani bir cihaz çıkartır.
Ben kendim iOS kanadından koptum fiyatlar dolayısıyla. Normalde 3 sene Android 3 sene Apple kullanıp sıkılmıyordum.

Ne 8 Gen 3 ne de Exynos 2400 hakkında kesin bir bilgimiz yok.
Samsung bu sefer epey yatırım yaptı. İlk defa Exynos hakkında umutluyum.
Ama daha S24 Ultra mi S23 Ultra mi sorusu için korkarım erken. iPhone 15 için bir ay sonra daha sağlam cevaplar verebiliriz.
Çıkmadan bir şey demek hatalı olur.

S23 Ultra canavar gibi şu an. Diğer telefonlar için şimdiden konuşmak yanlış olur. Belki Samsung veya Apple bir atak yapar ve hayvani bir cihaz çıkartır.
Ben kendim iOS kanadından koptum fiyatlar dolayısıyla. Normalde 3 sene Android 3 sene Apple kullanıp sıkılmıyordum.

Ben A50'den 7 Plus'a geçmiştim. Şimdi tekrardan Android'e dönecek gibiyim belirszlik hakim.(7Plus pili harici Galaxy A50'den çok çok iyi arada sene farkına rağmen)

Ne 8 gen 3 ne de Exynos 2400 hakkında kesin bir bilgimiz yok.
Samsung bu sefer epey yatırım yaptı. İlk defa Exynos hakkında umutluyum.
Ama daha S24 Ultra mi S23 Ultra mi sorusu için korkarım erken. iPhone 15 için bir ay sonra daha sağlam cevaplar verebiliriz.
Çıkmadan bir şey demek hatalı olur.

Konuyu uzun süreli açtım zaten de yine de açmak için sabırsız davranmışım gailba belirsiz de olsa gen 3 Exynos 2400'den iyi olur gibi yine de bakalım yine daha zaman çok.

Eğer sorunlar çözüldüyse, Exynos ile gelmesi çok daha mantıklı.

Üreten Samsung, tasarlayan Samsung, kaynak kodlarının sahibi Samsung.

Bu da daha fazla destek ve daha kısa sürede sorun çözümü gibi avantajlara sahip. Eğer kâr marjını arttırmaz iseler, kayda değer fiyat düşüşü bile yaşanabilir S24 Ultra'da :).

Eğer sorunlar çözüldüyse, Exynos ile gelmesi çok daha mantıklı.

Üreten Samsung, tasarlayan Samsung, kaynak kodlarının sahibi Samsung.

Bu da daha fazla destek ve daha kısa sürede sorun çözümü gibi avantajlara sahip. Eğer kâr marjını arttırmaz iseler, kayda değer fiyat düşüşü bile yaşanabilir S24 Ultra'da :).

Güzel olursa uyum konusunda Apple kadar olmasa da yakın olacağı için mükemmel olabilir uzun ömür, kullanışlılık, pil vb.

Peki Apple'daki Pro serisi gibi küçük ekranlı ama dolu bir telefon ihtimali Samsung da yok değil olsa kaçırmam muhtemelen.

Güzel olursa uyum konusunda Apple kadar olmasa da yakın olacağı için mükemmel olabilir uzun ömür, kullanışlılık, pil vb.

Peki Apple'daki Pro serisi gibi küçük ekranlı ama dolu bir telefon ihtimali Samsung da yok değil olsa kaçırmam muhtemelen.

iPhone 15 Pro'nun rakibi S24 olur muhtemelen.

İnsanlar suçu sürekli Exynos'a atıyor. Ancak asıl suçlu Samsung Foundry adlı yarı iletken şirketi.

Siz hiç TSMC üretimi Exynos SoC gördünüz mü ki, bütün ihaleyi direkt Exynos'a atıyorsunuz.

iPhone 15 Pro'nun rakibi S24 olur muhtemelen.

İnsanlar suçu sürekli Exynos'a atıyor. Ancak asıl suçlu Samsung foundry adlı yarı iletken şirketi.

Siz hiç TSMC üretimi Exynos SoC gördünüz mü ki, bütün ihaleyi direkt Exynos'a atıyorsunuz.

S24'in rakibi daha çok düz 15 gibi ama yani markaların özellik koyma düşüncelerine bakarsak.
İnsanların bence Exynos'u suçlama sebebi(ben de dahil çıkardığı sorunlar) örnek olarak bir süre S20+ ve S21+ deneyimledim kendi telefonum olan A50 çok daha akıcı çok daha verimliydi Samsung amiral gemisi işlemci yapacağım derken çok hata yapabiliyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı