Galaxy S23'ünüzü sakın One UI 6'ya Güncellemeyin!

Yani güncelleme gelirse güncelleyelim mi hocam?
Bu güncelleme Store dan gelecek. Evet yükleyin. Çok ciddi bir şey değil ama en azından Widget animasyonları gelecek.
Hangi cihazlar için dağitılıyor?
Bütün cihazlar için diye biliyorum ama emin değilim.

Şunu da ekleyeyim güncellemenin APK'sı bulunmakta. İsteyen olursa verebilirim ama ben Store dan gelmesini bekleyeceğim.

Kendime göre sebeplerim var. Her neyse önemli değil. Güncelleme Samsung Store'dan mı gelecek?
Güncellenen şey Android veya OneUI güncellemesi değil. OneUI Home isimli bir uygulamanın güncellemesi ve o yüzden Store üzerinden geliyor.

@Yavuz_Çetin hocam Home uygulamasını güncelledim. Widget animasyonları çalışıyor ve ikon boyutları daha küçük. Ayrıca bu durum çubuğunun yer değiştirmesi problemi sadece S23 serisinde var sanırım. A54 de yer değiştiriyor ve onlar memnun da. Ben nasıl S23 serisine kötü güncelleme verdiklerini anlamadım.

Son düzenleme:
One UI 6 ile yeniden gelen bir yazılım ile beraber cihaz hayalet ekran sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Sadece ben değil birçok kişi yaşamış, dikkat edin.

Eğer ki hayalet ekrana sebep olan ekran bir süre gelmezse hayalet ekran düzeliyor ama uzun süre ekranda olan şeyler (bildirim ikonları gibi) cihazda ciddi yanıklara sebep olabilir.

Hayalet koruyucu takili cihaz A34 cikarsamiki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı