Galaxy S24+ 256 GB alan olarak 4-5 sene götürür mü?

5 sene götürür. Yok beni 7-8 sene götürsün dersen al bir tane Xiaomi 14t Pro. Bootloader kilidini de aççarsın. Birkaç sene sonra güncelleme almazsa XDA topluluğundan geliştirilmiş Android sürümlerinden birini yüklersin hayatına devam edersin. Tabii bu da bir seçenek ama Samsung iyidir.

Benm Xiaomi şu an yurt dışı telefon hiç memnun değilim arayüzleri hatalarla dolu.

Arkadaşlar Galaxy S24+ alacağım ama maalesef sadece 256 GB 4-5 sene götürmesini istediğim bir telefon için yeterli mi? Ya da mecburen Xiaomi 13T Pro 512 GB alacağım.

Sana bağlı ben 5 yıldır 64 GB Note 8 Pro kullanıyorum :D telefonda çok fotoğraf özellikle video tutuyor isen yetmez ben flash bellekte tutuyorum resim ve videoları.

S9+ kullanıyorum ilk çıktığı gün almıştım,ne bi yavaşlama nede bir problemi var hâla ilk günki gibi.Samsung'un üst segment telefonları gayet iyi oluyor.

3 aydır S24+ 256 kullanıyorum. 256 mb çok rahat götürür. İşlemci çok güçlü, yağ gibi akıyor. Son güncelleme ile ısınma hiç olmuyor bile..7 yıl android ve güvenlik güncelleme garantisi ile rakipsiz telefon.. Alacaksan şarj adaptörü için Spigen'in 45W GAN özellikli örgü kablolu model ürününü al. Samsung'un orijinal kablosu süper hızlı şarj 2.0'ı desteklemiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241206_131020_Settings.jpg
    Screenshot_20241206_131020_Settings.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20241206_131117_Device care.jpg
    Screenshot_20241206_131117_Device care.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 42
Benm Xiaomi şu an yurt dışı telefon hiç memnun değilim arayüzleri hatalarla dolu.

Bootloader kilidi açabiliyorsanız XDA platformundan telefonunuzun marka modeline göre sürümlere bakabilirsiniz. Genelde Google pixel sürümleri Xiaomi telefonlarda çok entegreli ve düzgün çalışıyor. Kaç yıllık MI8 sürümüne 14 sürümü atadım.

3 aydır S24+ 256 kullanıyorum. 256 MB çok rahat götürür. İşlemci çok güçlü, yağ gibi akıyor. Son güncelleme ile ısınma hiç olmuyor bile. 7 yıl Android ve güvenlik güncelleme garantisi ile rakipsiz telefon. Alacaksan şarj adaptörü için Spigen'in 45W GaN özellikli örgü kablolu model ürününü al. Samsung'un orijinal kablosu süper hızlı şarj 2.0'ı desteklemiyor.

Orijinal olmayan bir adaptör kullanmak telefona zarar vermez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı