Galaxy S24+ 256 GB alan olarak 4-5 sene götürür mü?

Hayırlı olsun, ben düz S24 alayım mı yoksa S25 i bekleyim mi derken fiyatlar bir anda arttı. pişman oldum diyebilirim git gide fiyatlar artacak gibi. acaba S25 serisi tanıtıldıktan sonra düşer mi bilemedim.

Hayırlı olsun, ben düz S24 alayım mı yoksa S25'i bekleyim mi derken fiyatlar bir anda arttı. Pişman oldum diyebilirim gitgide fiyatlar artacak gibi. Acaba S25 serisi tanıtıldıktan sonra düşer mi bilemedim.

Şahsımca bekleyin ama birkaç ay daha beklersiniz S24'ünde 35 seviyelirine düşmesi 2 3 ayı bulmuştu. Uygun fiyata S25 almayı düşünüyorsanız mart nisan aylarında daha uygun bir fiyata düşecektir yani bundan bir 4 ay sonra muhtemelen 40 civarı bir şey olur diye düşünüyorum Veyahut Samsung bir kampanya yapabilir. Önerim SD(Snapdragon)li S25 almanızdan yana.

Şahsımca bekleyin ama birkaç ay daha beklersiniz S24'ünde 35 seviyelirine düşmesi 2 3 ayı bulmuştu. Uygun fiyata S25 almayı düşünüyorsanız mart nisan aylarında daha uygun bir fiyata düşecektir yani bundan bir 4 ay sonra muhtemelen 40 civarı bir şey olur diye düşünüyorum Veyahut Samsung bir kampanya yapabilir. Önerim SD(Snapdragon)li S25 almanızdan yana.
Mart Nisan ayını beklemem muhtemelen. S24 256 gb. 35 bin seviyesine düşmüştü Kasım da ama almadım, pişman oldum. tekrar düşerse alırım sanıyorum. S25 serisi SD Elit ile gelirse düz S25'in fiyatı bence 50 K dan aşağı olmaz. bu da benim için yüksek fiyat.

Mart nisan ayını beklemem muhtemelen. S24 256 GB. 35 bin seviyesine düşmüştü Kasım da ama almadım, pişman oldum. Tekrar düşerse alırım sanıyorum. S25 serisi SD elit ile gelirse düz S25'in fiyatı bence 50 kdan aşağı olmaz. Bu da benim için yüksek fiyat.

Zaman sizin için sıkıntıysa S24 zaten sizi üzücek bir telefon değil S25 de elit le çıkıcağına göre S24 alınabilir. Zaman sıkıntı değilse 1 1.5 ay bekleyip fiyatını görür öyle alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı