Galaxy S24 Plus ile Clash of Clans savaş esnasında donuyor

Retrover77

Centipat
Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi. Galaxy S24 Plus kullanıyorum alalı 2 ay olacak. Daha önce hiç olmamıştı, telefonun arayüzünde olsun, başka uygulamalarda olsun hiç olmuyor ve olmamıştı. Biraz önce savaş yaparken savaş ortasında bir anda 5-6 saniye kadar dondu, ekran tepki vermedi, sonra yeniden devam etti, bu neden olmuştur, bu oyunu oynayıp böyle donma yaşayan oldu mu bugünlerde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla 1 kere yaşanmış, sürekli olmadığı sürece çok normal bence ,çok anlam aramamak lazım.

Son düzenleme:
Oyun online tabanlı çalıştığı için Lag girmiş gibi duruyor. Olay olduğunda hareket halinde miydiniz?
Şöyle oyun esnasında savaş yaparken savaşın ortasında oyun bir anda 5-6 sn kadar dondu, ekrana dokunduğumda tepki vermedi, sonra ise kaldığı yerden devam etti, daha önce telefonun arayüzünde diğer uygulamalar veya oyunlarda hiç böyle bir şey olmamıştı, o yüzden sordum da, oturuyordum.

Şöyle oyun esnasında savaş yaparken savaşın ortasında oyun bir anda 5-6 sn kadar dondu, ekrana dokunduğumda tepki vermedi, sonra ise kaldığı yerden devam etti, daha önce telefonun arayüzünde diğer uygulamalar veya oyunlarda hiç böyle bir şey olmamıştı, o yüzden sordum da, oturuyordum.
İnternet ve oyunla alakalı hocam banada olmuştu. Telefonunuz sağlam.

Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi. Galaxy S24 Plus kullanıyorum alalı 2 ay olacak. Daha önce hiç olmamıştı, telefonun arayüzünde olsun, başka uygulamalarda olsun hiç olmuyor ve olmamıştı. Biraz önce savaş yaparken savaş ortasında bir anda 5-6 saniye kadar dondu, ekran tepki vermedi, sonra yeniden devam etti, bu neden olmuştur, bu oyunu oynayıp böyle donma yaşayan oldu mu bugünlerde?

CoC asırların oyunudur muhtemelen son Android sürümünde pek iyi çalışmıyordur eski olduğundan, çoğu eski oyun zaten son Android'lerde çalışmıyor donuyor ya da quit atıyor, Supercell'de diğer oyunlara yöneldiğinden böyle hatalar gayet normaldir hocam. Sorun oyunda, telefonunuzda değil.

İnternet ve oyunla alakalı hocam banada olmuştu. Telefonunuz sağlam.
Anladım hocam. Telefon ekranı tamamen dondu, hani dönen çubuk falan da çıkmamıştı oyunun sesi de gitmişti, ondan dolayı tedirgin olmuştum.

CoC asırların oyunudur muhtemelen son Android sürümünde pek iyi çalışmıyordur eski olduğundan, çoğu eski oyun zaten son Android'lerde çalışmıyor donuyor ya da quit atıyor, Supercell'de diğer oyunlara yöneldiğinden böyle hatalar gayet normaldir hocam. Sorun oyunda, telefonunuzda değil.
Anladım hocam, telefonun ekranı o anda donmuştu hani dönen çubuk da yoktu, o an oyunun sesi de gitmişti,o yüzden tedirgin olmuştum da, bende yıllardır oynuyorum çünkü.

S23 kullanıyorum bende de bazen oluyor. Tamamen oyunun optimizasyonu ile alakalı. Hatta bazen girişlerde donuyor alta alıp tekrar açıyorum düzeliyor.
Bu ilk defa başıma geldi benim de. Bir de böylesi yeni bir telefonda olması şaşırttı ve tedirgin oldum. O sırada ekran dondu hani dönen çubuk da çıkmadı, oyun sesi de o anlık gitti, sonra kaldığı yerden oyun devam etti ses de geldi.

Son düzenleme:
Söylediklerine göre oyun değil telefon donmuş. Klasik android işte. Benzer sorunlar başta Windows android gibi sistemlerde kaçınılmaz son. Bu arada macOS Windows a iOS androide koşar adımlarla benzemeye çalışıyor.

Zamanında S24 için uçuyor kaçıyor deniliyordu şimdi ise S25 için aynı şeyler denilecek ve benzer sorunlar yaşanacak.

Uzun yıllardır android tarafında donanım ve yazılım yetersizliliği vardı. Bence artık donanımlar iyi seviyeye geldi ancak yazılım kısmı kronik ve yetersiz kaldı ve kalmaya devam edecek görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı