- Makaleler
- 6
@tahtakapı ben de o konuda emin değilim. @irsuya hocam base modellerin de cekebildigini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Dademin bir inceleme videosu izledim orda da 4k 30 fps ti onun dışında epeyde de öyle yazıyor.@tahtakapı ben de o konuda emin değilim. @irsuya hocam base modellerin de cekebildigini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Nasıl bi ezicilik 60 hz yerine 120 hz diye mi?S24 ile 13 karşılaştırılamaz bile. Kelimenin tam anlamıyla S24’ün ezici bir üstünlüğü var.
iPhone 13'ün daha iyi olduğu tek bir konu söyleyebilir misin? Söyleyemezsin. Bu da demek oluyor ki S24 ezici bir şekilde daha iyi. İlk mesajında tarafsız bir şekilde eleştirin demiştin ama üslubun iPhone fanboyluğuna kayıyor yavaştan...Nasıl bi ezicilik 60 hz yerine 120 hz diye mi?
Şunu yazmak için kendi açtığınız konuya girilen içerikleri unutmanız lazım, neyse. SoC noktasında, A15 4 core, 8+ Gen 1 ayarında bir GPU’ya sahip, CPU’da ise 8 Gen 2’nin biraz gerisinde. Exynos 2400 ise; CPU’da A16 ayarında, GPU’da ise A17’nin önünde. Kamera noktasına pek değinmeyeceğim, 13’te telephoto sensörü dahi yok, main sensörde de S22 ile zar zor baş ediyor. Ayrıca sizin de yazdığınız gibi, S24 120 Hz, 15 ise 60 Hz, CoF sayısını ve diğer etkenleri saymazsak S24, tam iki kat daha akıcı. A34, A54 gibi cihazlar bile 120 Hz’ilen, Apple’ın 799 dolarlık cihaza 60 Hz ve telephoto sensörü koymaması rezalet, çok uyguna almadığım sürece para vermezdim. Ayrıca 13, 2 tane güncelleme desteği hakkını yedi ve 3 tane kaldı, S24’ün ise daha 7 sene güncelleme desteği var, 3 ya da 4 sene daha güncel kalacaksınız demek bu (One UI 6.1 haktan yiyor mu emin değilim.)Nasıl bi ezicilik 60 hz yerine 120 hz diye mi?
Tekrardaan selamlar, neyin ne olduğunu illaki biliyorum hocam. Açtığım konuları da incelemişssiniz zaten, orada öyle girişkenlik yapma sebebim biraz sinir birazda neyse uzatmak istemiyorum. İyi geceler.Şunu yazmak için kendi açtığınız konuya girilen içerikleri unutmanız lazım, neyse. SoC noktasında, A15 4 core, 8+ Gen 1 ayarında bir GPU’ya sahip, CPU’da ise 8 Gen 2’nin biraz gerisinde. Exynos 2400 ise; CPU’da A16 ayarında, GPU’da ise A17’nin önünde. Kamera noktasına pek değinmeyeceğim, 13’te telephoto sensörü dahi yok, main sensörde de S22 ile zar zor baş ediyor. Ayrıca sizin de yazdığınız gibi, S24 120 Hz, 15 ise 60 Hz, CoF sayısını ve diğer etkenleri saymazsak S24, tam iki kat daha akıcı. A34, A54 gibi cihazlar bile 120 Hz’ilen, Apple’ın 799 dolarlık cihaza 60 Hz ve telephoto sensörü koymaması rezalet, çok uyguna almadığım sürece para vermezdim. Ayrıca 13, 2 tane güncelleme desteği hakkını yedi ve 3 tane kaldı, S24’ün ise daha 7 sene güncelleme desteği var, 3 ya da 4 sene daha güncel kalacaksınız demek bu (One UI 6.1 haktan yiyor mu emin değilim.)
Hayır bir de konu açmaya değecek nasıl bir yakınlık görürsün ki? Herhangi bir karşılaştırma sitesinde 30 saniye göz gezdirsen her konuda bariz daha iyi olduğunu görürsün detaya girmeye bile gerek yok. Rakip bile değiller yani...S25-26 da çıksa S26 mı iPhone 13 mü diye sorulacak ve iPhone 13 alınır diyenler, iPhone 13 almak isteyenler olacak. Gerçekten çok garip bir camia çok ilginç.
Aynı fiyattalar ya hocam o yeterliHayır bir de konu açmaya değecek nasıl bir yakınlık görürsün ki? Herhangi bir karşılaştırma sitesinde 30 saniye göz gezdirsen her konuda bariz daha iyi olduğunu görürsün detaya girmeye bile gerek yok. Rakip bile değiller yani...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.