Galaxy S3 için Custom ROM tavsiyesi

Gamers_Xion

Hectopat
Daha fazla  
Saygıdeğer hocalarım hepinize iyi forumlar.
Elimde ateş ve barut bulunmadan önce aldığım Galaxy S3 bulunmakta.
Bu telefonun şarjı çok hızlı bitiyor.
Orijinal batarya entegre ettim ama durum hâlâ aynı.
Bende ROM işine bulaştım.
CM11 kurdum lakin pek memnun kalmadım.
Bana sadece batarya dostu.
( Performans önemsiz ) ROM lazım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

( Samsung Galaxy S3 i9300 )

İyi sosyaller!

Taktığınız batarya da çok büyük ihtimalle yıllardır tozlu raflarda yatıyordur. Ölüdür o da. Artık o telefona yeni parça bulunamaz. Haliyle sizin derdiniz ROM bulmanın ötesine geçmiş. ROM atsanız bile bir şeyler eksik çıkabilir ve bunu düzeltecek biri çıkmayacak çünkü 3-5 kişi hariç kimsenin umrunda olmaz o cihaz. En iyisi hiç uğraşmamak.

Orijinal batarya taktım diyorsunuz, o orijinal batarya da ateş ve barut bulunmadan önce üretilmiştir. Bataryaların ömrü beklerken bitebiliyor. Yeni üretim farklı bir marka batarya daha iyi sonuç verirdi bence.

Olabilir aslında ama çöp bir cihaza üst üste batarya almak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Yine de önerebileceğiniz ROM varsa belirtmenizden memnun olurum..
Taktığınız batarya da çok büyük ihtimalle yıllardır tozlu raflarda yatıyordur. Ölüdür o da. Artık o telefona yeni parça bulunamaz. Haliyle sizin derdiniz ROM bulmanın ötesine geçmiş. ROM atsanız bile bir şeyler eksik çıkabilir ve bunu düzeltecek biri çıkmayacak çünkü 3-5 kişi hariç kimsenin umrunda olmaz o cihaz. En iyisi hiç uğraşmamak.
Haklısınız hocam S3 binevi zaman kaybı..

Maalesef rom önerisinde bulunamayacağım. Ancak G2 döneminden hatırladığım kadarıyla AOSP yani saf android rom'lar daha kötü batarya performansı sunuyordu G2'ye.

Belki S3'te de durum aynıdır. Saf android olmayan rom bulup yüklemeyi deneyin.

@Gamers_Xion Hobi amacıyla uğraşılabilir ama normal bir şekilde kullanayım telefonu değil artık. Umarım aradığınızı söyleyen biri olur ama bana pek olası gelmiyor. İyi akşamlar. :)

S3 Mini ile Real Racing 3 oyununu 45-50 FPS ile oynardım 6-7 sene önce. ROM olarak LineageOS vardı ve bataryası 4 saatlik oyun sunuyordu bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı