Galaxy S3 için Hangi CyanogenMod Daha Stabil?

semiramis

Megapat
Daha fazla  
Meraba arkadaşlar kusura bakmayın sürekli konu açıyorum da yardımcı olabilecek başka bi yer yok. Glaxy S3 var bende malum lanet olası touchwiz sürekli takılıp duruyor bende cyanogenmod yüklemek istiyorum stabil olması açısından. Daha önce 10.2'yi yükledim telefon gayet güzel çalışıyordu ama kamerası çok kötü çekiyordu, o yüzden bulaşmak istemiyorum 10.2'ye cyanogenmod 9 gözüme çarptı kamerası iyi çekiyor gibiydi youtube'da izledigim videolarda bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır denemediğim rom kalmadı i9300 kullanıcısıyım 5.0 /5.11 /6.1 tüm romları denedim neredeyse whatsap görüntülü konuşma yapan bir rom bulamadım. kullanan varsa bu romda çalışıyormu yada çalışan her hangi başka bir rom olsada olur ? bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar uzun zamandır denemediğim rom kalmadı i9300 kullanıcısıyım 5.0 /5.11 /6.1 tüm romları denedim neredeyse whatsap görüntülü konuşma yapan bir rom bulamadım. kullanan varsa bu romda çalışıyormu yada çalışan her hangi başka bir rom olsada olur ? bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Linegea Os rom formuna bakmanizi tavsiye ederim Samsung S3 7.1 stabildir fakat whatsapp sorunu sanirim Telefonun modeli ile alakali ayni romu Samsung S4 'e yukledim whatsapp goruntulu gorusme yapilabiliyor..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı